Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Zdravstveni voditelj (m/ž)

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Zagreb

Rok prijave:

  • Dječji vrtić Medveščak

Opis posla

Na temelju članka 26. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (NN 10/97, 107/07 i 94/13), Upravno vijeće Dječjeg vrtića „Medveščak” raspisuje natječaj za obavljanje poslova radnog mjesta:

Zdravstveni voditelj (m/ž) - 1 izvršitelj na određeno vrijeme - puno.

Uvjeti:
- prema čl. 24. i 25. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (NN 10/97, 107/07 i 94/13) i Pravilniku o vrsti stručne spreme stručnih djelatnika te vrsti i stupnju stručne spreme ostalih djelatnika u dječjem vrtiću (NN 133/97).

Na natječaj se pod ravnopravnim uvjetima mogu prijaviti osobe oba spola.

Uz pisanu prijavu potrebno je priložiti slijedeće dokumente (neovjerene preslike):
- životopis
- dokaz o stručnoj spremi
- uvjerenje o položenom stručnom ispitu ili dokaz o oslobađanju od polaganja istog
- domovnicu
- dokaz o random stažu - elektronički zapis o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje izdan za vrijeme trajanja ovog natječaja
- uvjerenje da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak za neko od kaznenih djela navedenih u čl. 25. st.1. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (NN 10/97, 107/07 i 94/13), ne starije od dana objave natječaja
- uvjerenje nadležnog prekršajnog suda da se protiv kandidata ne vodi prekršajni postupak za neko od djela navedenih u čl. 25. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju

Prijava na natječaj (molba) mora biti vlastoručno potpisana.

Kandidat koji prema posebnim propisima ostvaruje pravo prednosti prilikom zapošljavanja dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo. Uz prijavu na natječaj dužan je pored dokaza o ispunjavanju uvjeta natječaja priložiti svu propisanu dokumentaciju prema posebnom zakonu i ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima.

Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju temeljem Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji („Narodne novine“ 121/17), dužan je pored dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta dostaviti sve potrebne dokaze iz članka 103. navedenog Zakona.

Dokazi potrebni za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju dostupni su na Internet stranici Ministarstva hrvatskih branitelja (https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843).

Isprave se prilažu u neovjerenom presliku, a prije izbora kandidata predočit će se izvornik.

Nepravodobne i nepotpune prijave neće se razmatrati.

Prijave s popratnom dokumentacijom dostavljaju se poštom na adresu:
Dječji vrtić Medveščak, Voćarska cesta 69, 10000 Zagreb s naznakom “za natječaj” ili predaju osobno u tajništvu Vrtića.

Rok za podnošenje prijava iznosi osam (8) dana od dana objave natječaja.

Natječaj je objavljen na mrežnoj stranici i oglasnim pločama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te na mrežnoj stranici i oglasnim pločama Vrtića dana 14.02.2019. i traje do 22.02.2019.

Izrazi koji se koriste u ovom Natječaju su neutralni i odnose se na muške i ženske osobe.

Ostale informacije

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Zdravstvo, socijalni rad iznosi 815,91 EUR (6.147,47 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.