Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

MAIstart - najbolji početak karijere

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Rovinj

Osiguran smještaj

Rok prijave:

  • Maistra d.d.

Opis posla

Želite karijeru u dinamičnom okruženju?

Članica Adris grupacije usmjerena na turizam, Maistra Hospitality Group ima viziju postati prvi izbor i sinonim iskrenog gostoprimstva. Trenutno sadrži 13 700 smještajnih kapaciteta u obliku hotela, naselja i kampova te je u potrazi za mladim i perspektivnim kadrom koji je može pratiti u razvoju.

Cilj nam je okupiti pojedince koji posjeduju praktična znanja i potrebne vještine za nove odgovornosti, pojedince koji su spremni prihvatiti izazov sudjelovanja u razvoju novih i drugačijih sadržaja te visoko personalizirane usluge čime svakom gostu pružamo jedinstven doživljaj.

Ambiciozni ste i spremni na razvoj i napredak?

MAIstart program nudi rad sa vodećim stručnjacima s ciljem pripreme budućih direktora objekata u periodu od 5 do 7 godina. Program uključuje učenje uz rad, strukturiran razvoj karijere i stručnu evaluaciju kako bi vam omogućio maksimiziranje potencijala i spremnost na preuzimanje veće funkcije. Tražimo više ambicioznih, odgovornih i visokomotiviranih osoba koje su orijentirane na rad s gostima te ostvarenje ciljeva i rezultata.

Što MAIstart uključuje?

Program vam omogućuje stjecanje osnovnog znanja o funkcioniranju ključnih odjela objekta i poslovnih funkcija s ciljem stvaranja šire slike poslovanja. Program uključuje:
- 12 mjeseci
- 18 odjela
- 1 poslovni projekt

Što MAIstart-om dobivate?

MAIstart-om razvijate ključna znanja o hotelijerstvu te osnovne menadžerske i komunikacijske vještine za rad s ljudima kao pripremu za vašu buduću karijeru. Spoj iskustvenog učenja, razvoja kroz radnu ulogu, podrške i mentoringa predstavlja nezamjenjivo iskustvo brzog osobnog i profesionalnog rasta.

Kako se prijaviti?

Kriteriji prijave su:
- VSS, prednost ekonomija ili hotelijersko-turističko usmjerenje
- aktivno poznavanje dva strana jezika, naročito engleskog jezika
- poznavanje rada na računalu (MS Office, Internet Explorer)
- ambicija za rad u hotelijerstvu i u ulozi direktora objekta
- poželjna vozačka dozvola B kategorije
- poželjna su i dodatna stručna usavršavanja i tečajevi
- izvrsne komunikacijske vještine u govoru i pismu
- izvrsne analitične sposobnosti
- spremnost na timski rad, profesionalnost, proaktivnost i predanost radu
- poželjno prijašnje iskustvo u hotelijerstvu

Zaprimljene prijave proći će opširan selekcijski postupak nakon čega će najbolji kandidati dobiti mogućnost stjecanja radnog iskustva u profesionalnom, poticajnom i stručnom okruženju kroz jednogodišnji program u kojem će se upoznati s visokim standardima u hotelima, naseljima i kampovima.

Mjesto rada: Rovinj, Vrsar, Zagreb, Dubrovnik (molimo u napomenu na obrascu za prijavu navesti željenu destinaciju rada)

Ostale informacije

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Turizam i ugostiteljstvo iznosi 815,91 EUR (6.147,47 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.