Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Pomoćni radnik u proizvodnji (m/ž)

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Njemačka

9500 HRK - 13000 HRK

Osiguran smještaj

Rok prijave:

  • HPNplus d.o.o.

Opis posla

Traže se pomoćni radnici (m/ž) u proizvodnji.

HPNplus GmbH sa sjedištem u Gronau/Njemačka je firma koja se bavi posredovanjem pri zapošljavanju već više od 10 godina. Na hrvatskom tržištu je prisutna od srpnja 2015. godine otkad intenzivno zapošljava radnike/ice različitih profila. Osim što se firma brine o pronalasku adekvatnog posla za zaposlenike/ice, također brine i o smještaju te s time dodatno olakšava osobama novi početak u novoj sredini.

HPNplus svakom svom zaposleniku/ici osigurava njemački ugovor o radu, uredne prijave, uredan hotelski smještaj, i ono najvažnije sigurnost i povjerenje.

Sva radna mjesta su u poduzećima različitih profila; npr. metalurgija, plastična stolarija, skladište, logistika, transport, produkcija, proizvodnja... Ugovori o radu su njemački, s obaveznim mirovinskim i zdravstvenim osiguranjem. Sklapa se ugovor na puno radno vrijeme. Radi se obično od ponedjeljka do petka. Svi prekovremeni, smjene, praznici plaćaju se po tarifi određenim njemačkim zakonom. Znači, plaća nije fiksna i uvijek ista, nego ovisi o broju sati, tj. o prekovremenim ili na neki drugi način obračunatim satima.

Vrsta zaposlenja: stalni radni odnos.

Ostale informacije

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Ostalo iznosi 698,46 EUR (5.262,53 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.