Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Mornar na turističkom brodu (m/ž)

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Cres

Rok prijave:

 • ARIA d.o.o. za turizam, turistička agencija i usluge

Opis posla

- zagarantirano 6 mjeseci rada
- mogućnost stalnog zaposlenja
- minimalna plaća 7600,00kn (rastuća na godišnjoj razini) plus napojnice gostiju
- veliki moderno uređen brod
- zabavan i dinamičan tim zaposlenih osigurava kvalitetno radno okruženje

Aria d.o.o. manja firma sa sjedištem u Krilu Jesenice, otvara i nudi radno mjesto mornara na velikom i moderno uređenom turističkom brodu.

U ovoj firmi nudi se mogućnost i postoji težnja ka zadovoljenju vaših potreba i ciljeva kao zaposlenika i naših kao poslodavca, kroz uvažavajući međusobni radni odnos(zadovoljstvo i moral zaposlenih od izrazitog su značaja za funkcioniranje bilo koje grupe).

Posao mornara na turističkom brodu je dinamičan, fleksibilan i raznovrstan, te podrazumijeva održavanje čistoće i funkcionalnosti raznih djelova na brodu na visokom nivou, uz vještine priveza broda (ne brini ako ne znaš, brzo naučiš).

Iskustvo je poželjno, ali nije nužno, jer u Ariji mi shvaćamo da svatko mora nekako započeti i skupiti potrebno iskustvo i upravo zato od strane Kapetana i cijelog našeg tima možete očekivati kooperativnost i upoznavanje sa obvezama koje pripadaju vašem radnom mjestu, te prikladnim načinom ponašanja, rada i odnošenja.

Od mornara se očekuje da bude komunikativan, na vrijeme, čist, spreman na izazove i timski rad.

Potrebno je poznavanje engleskog jezika do razine na kojoj se može odvijati standardni neobvezni kratki razgovor, izvrsno poznavanje engleskog i ostalih jezika posebno njemačkog je veliki plus za radno mjesto.

Detaljniji opis obveza i dužnosti obuhvaćenih radom, te sve ostale informacije i odgovore na upite koje imati dobit čete na razgovoru za posao pozivom na broj telefona u oglasu (pozivi se primaju od 18 h-21 h).

Plaća od 7000 - 10000.

Ostale informacije

Preporučene Edukacije

  USPOREDITE SVOJU PLAĆU

  Prosječna plaća u kategoriji
  Promet, transport, pomorstvo iznosi 4.345,49 kuna.

  Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

  Kreni

  MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.