Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Profesor - znanstveno područje društvenih znanosti polje kineziologija (m/ž)

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Split

Rok prijave:

  • Sveučilište u Splitu, Kineziološki fakultet

Opis posla

Kineziološki Fakultet Split, Teslina 6. raspisuje
Natječaj za izbor

u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto I vrste redoviti profesor prvi izbor za znanstveno područje Društvenih znanosti, polje Kineziologija, za poslove na grani Kineziološka edukacija na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu (jedan izvršitelj).

Uvjeti:
Pristupnici moraju ispunjavati uvjete propisane Zakonom o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju (NN 123/03, 198/03, 105/04, 174/04, 02/07, 46/07, 45/09,63/11, 94/13, 139/13, 131/17).

Pristupnici uz prijavu prilažu:
- životopis s osvrtom na Uvjete Rektorskog zbora s pripadajućim dokazima (NN 106/06. odnosno NN 122/17.) i dodatne uvjete Kineziološkog fakulteta u Splitu,
- preslik odgovarajuće diplome,
- preslik domovnice,
- popis znanstvenih i stručnih radova i radove,
- dokaz o državljanstvu.

Pristupnici strani državljani trebaju priložiti potvrdu o poznavanju hrvatskog jezika. Pristupnici trebaju svu natječajnu dokumentaciju dostaviti i u digitalnom obliku.

Pristupnici za radno mjesto iz alineje dva, uz navedene dokaze, trebaju dostaviti dokaze o angažiranosti u području Kineziološke edukacije (položen stručni ispit, potvrde, licence i sl.).

Pristupnici koji ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima dužni su u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i dostaviti potvrdu o priznatom statusu iz kojeg je vidljivo spomenuto pravo.

Link na stranicu Ministarstva hrvatskih branitelja: https://branitelji.gov.hr/15-kako-se-ostvaruje-pravo-prednosti-pri-zaposljavanju-prema-zakonu-o-hrvatskim-braniteljima-iz-domovinskog-rata-i-clanovima-njihovih-obitelji/2166.

Nepotpune prijave i prijave pristigle nakon isteka roka neće se razmatrati.

Prijave sa natječajnom dokumentacijom (svi prilozi u PDF formatu) dostavljaju se u roku od 30 dana od objave Natječaja u Narodnim Novinama.

Sve potrebne dodatne informacije mogu se zatražiti putem emaila: dekanat@kifst.hr

Prijavom na natječaj, pristupnici natječaja su suglasni da Kineziološki fakultet u Splitu može prikupljati, koristiti i dalje obrađivati podatke u svrhu provedbe natječajnog postupka sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podatka.

Ostale informacije

Kategorije:

Obrazovanje i znanost

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Obrazovanje i znanost iznosi 887,26 EUR (6.685,05 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.