Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Bravar poslovođa (m/ž)

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Irska

Osiguran smještaj

Rok prijave:

  • My Fides j.d.o.o

Opis posla

Trgovačko društvo My Fides j.d.o.o. je Agencija za zapošljavanje koja radi na temelju dozvole za rad dobijenog od Ministarstva rada i mirovinskog sustava Republike Hrvatske za obavljanje djelatnosti:

u svezi sa zapošljavanjem koju je izdalo Ministarstvo rada i mirovinskog sustava Republike Hrvatske, dana 03. kolovoza 2015. godine, KLASA: UP/I-102-02/15-03/15, URBROJ: 524-04-02-01/3-15-6. i dozvolu za privremeno zapošljavanje koja se vodi u Ministarstvu rada i mirovinskog sustava, pod brojem 177/17 dana18. prosinca 2017. godine KLASA:102-02/17-04/38, URBROJ: 524-04-03.01/3-17-2.

Za našeg klijenta, proizvodnu tvrtku iz Dublina s dugogogodišnjim iskustvom u dizajniranju, proizvodnji i implementaciji inovativnih metalnih proizvoda tražimo voditelja/cu bravarske proizvodnje.

Od kandidata/tkinje se očekuje odgovarajuća stručna sprema i radno iskustvo na poziciji voditelja. Potrebno je iskustvo u preciznom radu s različitim materijalima, poznavanje čitanja nacrta i razumijevanje tehničke dokumentacije.

Ovo je prilika koja vam omogućuje da istovremeno usavršavate svoje organizacijske i voditeljske vještine te razvijate dosad naučeno koristeći najnovije tehnologije i strojeve u proizvodnji arhitektonskih metalnih konstrukcija, luksuznog uredskog namještaja, proizvoda za sigurnost i zaštitu i raznih drugih inovativnih metalnih rješenja.

Ukoliko ste zainteresirani za navedenu poziciju i udovoljavate navedenim kriterijima, pošaljite nam svoj detaljan životopis na engleskom jeziku.

Osoba na poziciji voditelja proizvodnje obavlja sljedeće poslove:
- nadgledanje i suradnja s kolegama
- asistira i usmjerava kolege
- organiziranje smjena
- sudjeluje u projektima vezanim za izradu različitih proizvoda od metala (uredski namještaj, stepeništa, rukohvati i ograde, oznake za trgovine...)
- vođenje računa o kvaliteti proizvoda i o tome da se proizvodi isporučuju na vrijeme
- u proizvodnji se služe preciznim i inovativnim tehnologijama, CNC strojevima kao i strojevima za zavarivanje i premazivanje.

Potrebna znanja i vještine:
- SSS
- engleski jezik
- državljanstvo jedne od zemalja EU
- stručna sprema bravarskog/metalskog/tehničkog smjera
- pet godina iskustva u preciznoj izradi metalnih proizvoda
- iskustvo u radu s različitim materijalima
- preciznost i točnost u radu
- snažne komunikacijske, organizacijske i liderske vještine

Ostale informacije

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Proizvodnja i zanatske usluge iznosi 829,61 EUR (6.250,69 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.