Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Tajnik / Tajnica

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Benkovac

Rok prijave:

  • SREDNJA ŠKOLA KNEZA BRANIMIRA

Opis posla

Na temelju članka 107. stavka 2 Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (Narodne novine, broj 87/08., 86/09., 92/10., 105/10., 90/11., 5/12., 16/12., 86/12., 126/12., 94/13.,152/14., 7/17.,68/18., 98/19., 64/20) i članka 5. i 6. Pravilnika o načinu i postupku zapošljavanja u Srednjoj školi kneza Branimira Benkovac, ravnateljica Srednje škole kneza Branimira Benkovac, raspisuje natječaj za zasnivanje radnog odnosa za radno mjesto:

Tajnik / Tajnica školske ustanove - 1 izvršitelj/ca na određeno nepuno radno vrijeme, 20 sati ukupnog tjednog radnog vremena.

Kandidati koji se prijavljuju na natječaj, uz opće uvjet za zasnivanje radnog odnosa propisane Zakonom o radu, trebaju ispunjavati i posebne uvjete sukladno članku 105. i članku 106. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (Narodne novine, broj 87/08., 86/09., 92/10., 105/10., 90/11., 5/12., 16/12., 86/12., 126/12., 94/13., 152/14., 7/17., 68/18 i 98/19 i 64/20).

1. Završen sveučilišni diplomski studij pravne struke ili specijalistički diplomski stručni studij javne uprave
2. Preddiplomski sveučilišni studij upravne stuke, ako se na natječaj ne javi osoba iz točke 1.

Uz vlastoručno potpisanu prijavu na natječaj kandidati su dužni priložiti slijedeću dokumentaciju
- životopis
- zamolba
- ispravu kojom se dokazuje vrsta i stupanj stručne spreme
- uvjerenje da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak u smislu članka 106. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (ne starije od 6 mjeseca)
- dokaz o državljanstvu

Isprave se prilažu u neovjerenoj preslici koje se ne vraćaju. Nakon odabira kandidata, a prije potpisivanja ugovora o radu, odabrani kandidat će dostaviti originalne dokumente ili ovjerene preslike.

Kandidati koji ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima dužni su uz prijavu na natječaj pozvati se na to pravo te uz prijavu priložiti sve dokaze o priznatom statusu te ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima
Osobe koje se pozivaju na prednost prilikom zapošljavanja temeljem članka 102. stavak 1.-3. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (Narodne novine, broj 121/2017) trebaju priložiti dokaze dostupne na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages/NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje/POPIS%20DOKAZA%20ZA%20OSTVARIVANJE%20PRAVA%20PRI%20ZAPO%C5%A0LJAVANJU.pdf

Kandidat koji je stekao obrazovnu kvalifikaciju u inozemstvu dužan je uz prijavu na natječaj priložiti rješenje određenog visokog učilišta o priznavanju potpune istovrijednosti u skladu sa Zakonom o priznavanju istovrijednosti stranih školskih svjedodžbi i diploma ili rješenje Agencije za znanost i visoko obrazovanje o stručnom priznavanju inozemne visokoškolske kvalifikacije u skladu sa Zakonom o priznavanju inozemnih obrazovnih kvalifikacija te u skladu sa Zakonom o reguliranim profesijama i priznavanju inozemnih stručnih kvalifikacija rješenje Ministarstva znanosti i obrazovanja o priznavanju inozemne stručne kvalifikacije radi pristupa reguliranoj profesiji.
Rok za podnošenje prijava je 8 dana od dana objave natječaja na mrežnoj stranici i oglasnoj ploči Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te mrežnoj stranici i oglasnoj ploči Srednje škole kneza Branimira Benkovac.

Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola. Izrazi koji se u ovom natječaju koriste u muškom rodu odnose se na jednak način na muški i ženski rod.

Kandidatom prijavljenim na natječaj će se smatrati samo osoba koja podnese pravodobnu i potpunu prijavu te ispunjava formalne uvjete iz natječaja. Potpunom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u natječaju.
Nakon isteka natječajnog roka provest će se postupak vrednovanja kandidata putem razgovora (intervjua), sukladno Pravilniku o načinu i postupku zapošljavanja u Srednjoj školi kneza Branimira Benkovac.

Na web stranici škole www.ssknezbranimir.hr , objavit će se vrijeme i mjesto održavanja razgovora (intervju), najmanje 5 dana prije održavanja razgovora.

Za kandidata koji ne pristupi razgovoru smatrat će se da je odustao od prijave na natječaj.

Škola izvješćuje sve kandidate o rezultatima natječaja putem mrežne stranice Škole www.ssknezbranimir.hr. pod rubrikom „Natječaji“.

Prijave na natječaj s dokazima o ispunjavanju uvjeta iz natječaja dostavljaju se osobno ili poštom na adresu:
SREDNJA ŠKOLA KNEZA BRANIMIRA BENKOVAC
Antuna Mihanovića 19
23420 Benkovac s naznakom „za natječaj“

Natječaj je otvoren od 12. listopada 2020. godine do 19. listopada 2020. godine.

Objavljen je 9. listopada 2020. godine na mrežnoj stranici i oglasnoj ploči Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i mrežnoj stranici i oglasnoj ploči Srednje škole kneza Branimira Benkovac.

Nepotpune i/ili nepravodobne prijave neće se razmatrati.

U skladu s uredbom Europske unije 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. godine te Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (Narodne novine, broj 42/18) prijavom na natječaj kandidati daje privolu za prikupljanje i obradu osobnih podataka iz natječajne dokumentacije u svrhu provedbe natječajnog postupka.

Ostale informacije

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Administrativna zanimanja iznosi 819,77 EUR (6.176,54 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.