Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Učitelj prirode i društva (m/ž)

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Korenica

Rok prijave:

  • OSNOVNA ŠKOLA DR. FRANJE TUĐMANA KORENICA

Opis posla

Na temelju članka 107. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (NN 87/08, 86/09, 92/10, 105/10, 90/11, 5/12, 86/12, 94/13, 152/14, 7/17, 68/18, 98/19 i 64/20), čl.24.Kolektivnog ugovora za zaposlenike u osnovnoškolskim ustanovama ( NN 51/18), čl.72.Statuta i čl.8. Pravilnika o radu Osnovne škole dr. Franje Tuđmana, te čl.6. Pravilnika o postupku zapošljavanja te procjeni i vrednovanju kandidata za zapošljavanje Osnovne škole dr. Franje Tuđmana, ravnateljica Osnovne škole dr. Franje Tuđmana, Riječka 2, 53230 Korenica, Dražena Aračić, prof., dana 15. listopada 2020.godine raspisuje natječaj za prijem radnika u radni odnos:

Učitelj prirode i društva (m/ž) - nepuno radno vrijeme 6 sati tjedno, 1 izvršitelj, na određeno.

Uz opće uvjete za zasnivanje radnog odnosa, sukladno propisima o radu, potrebno je ispunjavati i posebne uvjete za zasnivanje radnog odnosa – prema članku 105. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi („Narodne novine“, broj 87/08, 86/09, 91/10, 105/10, 90/11, 5/12, 16/12, 86/12 ,126/12 ,94/13, 152/14, 7/17, 68/18, 98/19 i 64/20), i uvjete prema Pravilniku o odgovarajućoj vrsti obrazovanja učitelja i stručnih suradnika u osnovnoj školi.

Za rad u osnovnoj školi ne smiju postojati zapreke iz čl.106.Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi.

Uz vlastoručno potpisanu prijavu u kojoj kandidat navodi osobne podatke i naziv radnog mjesta na koje se prijavljuje, kandidat je dužan priložiti:
- dokaz o državljanstvu (presliku domovnice, osobne iskaznice)
- dokaz o stečenoj stručnoj spremi (presliku diplome uz mogućnost provjere vjerodostojnosti iste pri sklapanju ugovora o radu)
- elektronički zapis ili potvrdu o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, ne stariju od dana raspisivanja natječaja
- uvjerenje nadležnog suda da se protiv podnositelja ne vodi kazneni postupak u smislu čl.106. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi, ne starije od šest mjeseci (izvornik)

Rok za podnošenje prijava na natječaj je 8 dana od dana objave na mrežnim stranicama i oglasnoj ploči Hrvatskog zavoda za zapošljavanje odnosno na mrežnim stranicama i oglasnim pločama Osnovne škole dr. Franje Tuđmana, Korenica.

Kandidatom u natječajnom postupku smatra se osoba koja je podnijela urednu i pravovremenu prijavu na natječaj zajedno sa svim prilozima, te koja ispunjava uvjete iz natječaja.
Urednom se smatra samo prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u javnom natječaju.
Kandidati prijavom na natječaj daju privolu za obradu osobnih podataka navedenih u svim dostavljenim prilozima, odnosno ispravama za potrebe provedbe natječaja.
Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati.

Kandidati koji se po posebnim propisima pozivaju na prednost pri zapošljavanju moraju prilikom prijave na natječaj dostaviti svu potrebnu dokumentaciju i dokaze koje posebni propisi propisuju pri ostvarivanju prava na prednost kod zapošljavanja.

Sukladno članku 13. stavku 2. Zakona o ravnopravnosti spolova (NN br. 82/08), na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.

Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno članku 102. stavku 1.- 3. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN, br. 121/17),uz prijavu na natječaj dužni su, pored svih dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta iz natječaja, priložiti i dokumentaciju propisanu člankom 103. stavkom 1. Zakona o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji.
(Poveznica na internetsku stranicu Ministarstva hrvatskih branitelja na kojoj su navedeni dokazi potrebni za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju: https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje//Popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju.pdf)
Sa kandidatima prijavljenim na natječaj čije su prijave uredne i koji ispunjavaju uvjete iz javnog natječaja, Povjerenstvo za provođenje natječaja može provesti intervju. Mjesto i vrijeme održavanja intervjua biti će objavljeno na mrežnim stranicama Osnovne škole dr. Franje Tuđmana, Korenica (www.os-korenica.skole.hr).

Prijave s potrebnom dokumentacijom o ispunjavanju uvjeta dostaviti neposredno ili poštom na adresu:
Osnovna škola dr. Franje Tuđmana, Korenica
Riječka 2
53230 Korenica
- za natječaj -
Uz obaveznu naznaku za koje radno mjesto ili mjesta se kandidat prijavljuje!

O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni putem mrežne stranice Osnovne škole dr. Franje Tuđmana, Korenica (www.os-korenica.skole.hr) u zakonskom roku, odnosno u skladu s čl.21. Pravilnika o postupku zapošljavanja te procjeni i vrednovanju kandidata za zapošljavanje.

Ostale informacije

Kategorije:

Obrazovanje i znanost

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Obrazovanje i znanost iznosi 887,26 EUR (6.685,05 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.