Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Učitelj informatike (m/ž)

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Split

Rok prijave:

  • Osnovna škola Pojišan

Opis posla

Na temelju članka 107. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi ( N.N. br. 87/08.,86/09.,92/10.,105/10.,90/11.,5/12.,16/12.,86/12.,126/12.,94/13.,152//14.,7/17.,68/18) Pravilnika o odgovarajućoj vrsti obrazovanja učitelja i stručnih suradnika u osnovnoj školi (NN.br. 6/19 ), Pravilnika o radu OŠ Pojišan, Pravilnika o postupku zapošljavanja te procjeni i vrednovanju kandidata za zapošljavanje,ravnatelj Osnovne škole Pojišan raspisuje natječaj za popunjavanje radnog mjesta:

Učitelj informatike (m/ž), 1 izvršitelj, na neodređeno puno radno vrijeme (40 sati tjedno), upražnjeni poslovi.

Uvjeti: prema Zakonu o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi Pravilnika o odgovarajućoj vrsti obrazovanja učitelja i stručnih suradnika u osnovnoj školi (NN.br. 6/19 ), Pravilnika o radu OŠ Pojišan, Pravilnika o postupku zapošljavanja te procjeni i vrednovanju kandidata za zapošljavanje
ROK za podnošenje prijave je 8 dana od dana objave natječaja na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i mrežnim stranicama škole.
Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola u skladu sa Zakonom o ravnopravnosti spolova (NN. br. 82/08., i 69/17.,).

Uz prijavu kandidati trebaju priložiti: životopis, dokaz o stečenoj stručnoj spremi, potvrdu o nekažnjavanju ( ne stariju od 6 mjeseci ),domovnicu, dokaz o ukupnom radnom iskustvu na odgovarajućim poslovima.

Navedene isprave odnosno prilozi dostavljaju se u neovjerenoj preslici.

U prijavi na natječaj navodi se osobno ime, adresa stanovanja, broj telefona odnosno mobitela, e-mail adresa na koju će se dostaviti obavijest o datumu i vremenu procjene odnosno testiranja i naziv radnog mjesta na koji se prijavljuje.

Prijave s dokazima dostaviti na adresu: Osnovna škola Pojišan,Viška 12, Split, s naznakom „za natječaj“.

Napomena: ukoliko se kandidat javlja na više radnih mjesta, treba poslati za svako radno mjesto zamolbu.

Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnom zakonu, dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i priložiti dokaze o ostvarivanju prava prednosti na koje se poziva.

Sukladno odredbi članka 103. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN, 121/17) objavljuje se poveznica na internetsku stranicu Ministarstva na kojoj su navedeni dokazi potrebni za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju:
https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje//Popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju.pdf
https://branitelji.gov.hr/o-ministarstvu/djelokrug/mjere/zaposljavanje-i-obrazovanje/825
https://gov.hr/moja-uprava/hrvatski-branitelji/zaposljavanje/prednost-pri-zaposljavanju/403

Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati.

Ostale informacije

Kategorije:

Obrazovanje i znanost

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Obrazovanje i znanost iznosi 887,26 EUR (6.685,05 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.