Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Nastavnik klavira i korepetitor za suvremeni ples (m/ž)

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Osijek

Rok prijave:

  • GLAZBENA ŠKOLA FRANJE KUHAČA OSIJEK

Opis posla

Na temelju članka 107. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (NN 87/08., 86/09.,92/10.,105/10.,90/11.,5/12., 16/12.,86/12.,126/12.,94/13.,152/14., 7/17., 68/18., 98/19. 64/20.), Pravilnika o načinu i postupku zapošljavanja u Glazbenoj školi Franje kuhača Osijek Glazbena škola Franje Kuhača Osijek, objavljuje natječaj za popunjavanje radnog mjesta:

Nastavnik/ca klavira i korepetitor za suvremeni ples – 1 izvršitelj/ica na određeno vrijeme u nepunom radnom vremenu.

Uvjeti: Prema Zakonu o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (NN 87/08., 86/09. ,92/10., 105/10., 90/11., 5/12., 16/12., 86/12., 126/12., 94/13., 152/14., 7/17. i 68/18, 98/19. i 64/20. ) i Pravilniku o stručnoj spremi i pedagoško-psihološkom obrazovanju učitelja i stručnih suradnika u osnovnom školstvu (NN br 6/19). i Pravilniku o stručnoj spremi i pedagoško-psihološkom obrazovanju nastavnika u srednjem školstvu (NN broj 1/96, 80/99.).

Uz pisanu i vlastoručno potpisanu prijavu na natječaj koja mora sadržavati(ime i prezime kandidata, adresa prebivališta odnosno boravišta, kontakt podatke – broj telefona/mobitela i po mogućnosti
e-mail adresa, te naziv radnog mjesta na koje se kandidat prijavljuje pristupnici su obvezni priložiti sljedeću dokumentaciju:
- životopis
- potvrda o državljanstvu (preslik domovnice ili osobne iskaznice)
- dokaza o stručnoj spremi
- uvjerenje o nekažnjavanju, sukladno članku 106. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi ne starije od 6 mjeseci;.
- potvrda o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (e-radna knjižica)
- vlastoručno potpisanu izjavu kandidata da pod kaznenom i materijalnom odgovornošću jamči da su svi navedeni podaci u prijavi kao i priložena dokumentacija istiniti i potpuni.

Isprave se prilažu u neovjerenoj preslici, a izabrani pristupnik dužan je prije donošenja rješenja o prijmu dostaviti izvornike dokumentacije priložene u natječaju.

Na natječaj se mogu javiti pristupnici oba spola (članak 13. stavak 2 Zakona o ravnopravnosti spolova, NN 82/08). Urednom prijavom smatra se ona koja sadrži sve podatke i priloge navedene na natječaju i koja je vlastoručno potpisana.

Radni odnos se zasniva na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu, od 22 sata neposrednog odgojno obrazovnog rada tjedno, odnosno 40 sati ukupnog tjednog radnog vremena
Osoba koja ne podnese pravovremenu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete natječaja, ne smatra se pristupnikom natječaja.

Osobe koje prema posebnim propisima ostvaruju pravo prednosti, moraju se u prijavi pozvati na to pravo, odnosno uz prijavu priložiti svu propisanu dokumentaciju prema posebnome zakonu.

Pristupnici koji se pozivaju na pravo prednosti prilikom zapošljavanja sukladno članku 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji(NN, broj 121/17) članku 48.f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata (NN, broj 33/92,57/92,77/92, 27/93, 58/93, 02/94, 76/94, 108/95, 108/96, 82/01, 13/03, 148/13) i članak 9 Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanja osoba s invaliditetom (NN, broj 157/13, 152/14), dužni su se u prijavi na natječaj pozvati na to pravo te imaju prednost u odnosu na ostale pristupnike samo pod jednakim uvjetima.

Pristupnici koji se pozivaju na pravo prednosti prilikom zapošljavanja sukladno članku 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, a koji u trenutku prijave ispunjavaju uvjete iz natječaja i dokaze za ostvarivanje tog prava, dužni su uz prijavu na javni natječaj priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta iz natječaja i dokaze za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju.
Popis dokaza za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju nalaze se na mrežnoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja: https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages/NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje/POPIS%20DOKAZA%20ZA%20OSTVARIVANJE%20PRAVA%20PRI%20ZAPO%C5%A0LJAVANJU.pdf

Pristupnici koji se pozivaju na pravo prednosti prilikom zapošljavanja sukladno članku 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom, uz prijavu na javni natječaj dužni su, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i rješenje o utvrđivanom invaliditetu, odnosno drugu javnu ispravu o invaliditetu, na temelju koje se osoba može upisati u očevidnik zaposlenih osoba s invaliditetom te dokaz iz kojeg je vidljivo na koji je način prestao radni odnos kod posljednjeg poslodavca (rješenje, ugovor, sporazum i sl.).
Pristupnici koji se pozivaju na pravo prednosti prilikom zapošljavanja sukladno članku 48.f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata, uz prijavu na javni natječaj dužni su, osim ispunjavanja traženih uvjeta, priložiti i rješenje ili potvrdu o priznatom statusu iz koje je vidljivo spomenuto pravo, izjavu da do sada nisu koristili pravo prednosti prilikom zapošljavanja po toj osnovi te dokaz iz kojeg je vidljivo na koji je način prestao radni odnos kod posljednjeg poslodavca(rješenje, ugovor, sporazum i sl.).

Prijavom na natječaj pristupnici su izričito suglasni da Glazbena škola Franje Kuhača Osijek kao voditelj zbirke osobnih podataka može prikupljati, koristiti i dalje obrađivati podatke u svrhu provedbe natječajnog postupka sukladno Uredbi (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju van snage Direktive 95/46/EZ.

Za pristupnike koji ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja bit će provedeno pisano testiranje i/ili praktična provjera znanja i sposobnosti i/ili motivacijski razgovor (intervju) za obavljanje poslova oglašenog radnog mjesta.

Poziv i upute za provođenje pisanog testiranja i/ili praktične provjere znanja i sposobnosti i/ili motivacijskog razgovora (intervjua) bit će objavljeni najkasnije pet (5) dana prije održavanja na mrežnim stranicama Škole www.gsfk-osijek.hr

Prijave o dokazima o ispunjavanju uvjeta dostavljaju se u roku od 8 dana od dana objave natječaja na oglasnim pločama i mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Škole.

Rezultati natječaja bit će objavljeni na mrežnim stranicama Škole nakon dobivanja suglasnosti Školskog odbora.

Pisane prijave s potrebnom dokumentacijom o ispunjavanju uvjeta iz natječaja dostaviti na adresu škole: Glazbena škola Franje Kuhača Osijek, Trg sv. Trojstva 1, 31000 Osijek, s naznakom „za natječaj- klavir i korepetitor za suvremeni ples“.

Ostale informacije

Kategorije:

Obrazovanje i znanost

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Obrazovanje i znanost iznosi 887,26 EUR (6.685,05 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.