Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Stručni suradnik socijalni pedagog (m/ž)

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Seget Donji

Rok prijave:

  • OSNOVNA ŠKOLA KRALJA ZVONIMIRA

Opis posla

Na temelju članka 107. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (NN br. 87/08., 86/09., 92/10., 105/10., 90/11., 16/12., 86/12., 94/13., 152/14., 7/17., 68/18., 98/19.,64/20.), odredaba Pravilnika o radu Osnovne škole kralja Zvonimira, Seget Donji i odredaba Pravilnika o načinu i postupku zapošljavanja u Osnovnoj školi kralja Zvonimira, Seget Donji, Osnovna škola kralja Zvonimira, Seget Donji, Hrvatskih žrtava 92., raspisuje natječaj za radno mjesto:

Stručnog suradnika/ice socijalni pedagog - 1 izvršitelj / ica na određeno puno radno vrijeme (40 sati tjedno) do povratka radnika sa rodiljnog odnosno roditeljskog dopusta za rad u matičnoj školi u Segetu Donjem, Hrvatskih žrtava 92. i u područnoj školi Prapatnica, Kovačevići 11 i u područnoj školi Ljubitovica, Cesta Sv. Katarine 8.

Uvjeti: Uz opći uvjet za zasnivanje radnog odnosa, sukladno općim propisima o radu, osoba koja zasniva radni odnos u Školi mora ispunjavati i posebne uvjete za zasnivanje radnog odnosa. Posebni uvjeti za zasnivanje radnog odnosa u Školi za osobe koje sudjeluju u odgojno-obrazovnom radu s učenicima jesu poznavanje hrvatskog jezika i latiničnog pisama u mjeri koja omogućava izvođenje odgojno-obrazovnog rada, odgovarajuću vrstu i razinu obrazovanja kojom su osobe stručno osposobljene za obavljanje odgojno-obrazovnog rada. Odgovarajuća vrsta i razina obrazovanja za stručnog suradnika socijalnog pedagoga propisana je člankom 105. st. 12. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi i člankom 29. točka e. Pravilnika o odgovarajućoj vrsti obrazovanja učitelja i stručnih suradnika u osnovnoj školi (NN br. 6/19.)

Rok za podnošenje prijava je 8 dana od dana objave na mrežnim stranicama i oglasnim pločama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te mrežnim stranicama i oglasnim pločama školske ustanove.

U prijavi (zamolbi) na javni natječaj navode se osobni podaci podnositelja prijave (osobno ime, adresa stanovanja, broj telefona odnosno mobitela po mogućnosti e-mail adresa) i naziv radnog mjesta na koje se prijavljuje.

Prijava na natječaj mora biti vlastoručno potpisana.

Uz prijavu na natječaj kandidati trebaju priložiti životopis, dokaz o stručnoj spremi (diploma), uvjerenje nadležnog suda da se protiv podnositelja prijave ne vodi kazneni postupak za neko od kaznenih djela iz članka 106. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (ne starije od mjesec dana od dana raspisivanja natječaja).

Radni odnos u Školi ne može zasnovati osoba za koju postoje zapreke iz članka 106. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (NN br. 87/08., 86/09., 92/10., 105/10., 90/11., 16/12., 86/12., 94/13., 152/14., 7/17., 68/18., 98/19.,64/20.)

Kandidat koji je stekao inozemnu obrazovnu kvalifikaciju u inozemstvu dužan je u prijavi na natječaj priložiti rješenje određenog visokog učilišta o priznavanju potpune istovrijednosti u skladu sa Zakonom o priznavanju istovrijednosti stranih školskih svjedodžbi i diploma (NN br. 57/96. i 21/00.) ili rješenje Agencije za znanost i visoko obrazovanje o stručnom priznavanju inozemne visokoškolske kvalifikacije u skladu sa Zakonom o priznavanju inozemnih obrazovnih kvalifikacija (NN br. 158/03., 198/03.,138/06. i 45/11.) te u skladu sa Zakonom o reguliranim profesijama i priznavanju inozemnih stručnih kvalifikacija (NN br. 82/15.) za priznavanje inozemnih stručnih kvalifikacija u svrhu pristupa bavljenja reguliranom profesijom stručnog suradnika socijalnog pedagoga potvrdu Hrvatske komore socijalnih pedagoga.

Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnom zakonu, dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i priložiti dokaze o ostvarivanju prava prednosti na koje se poziva.

Kandidat koji pravo prednosti pri zapošljavanju ostvaruje prema odredbama Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN 121/17), dužan je uz prijavu na natječaj dostaviti dokaze iz članka 103 stavak 1. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji dostupne na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja:

(https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages/NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje/POPIS%20DOKAZA%20ZA%20OSTVARIVANJE%20PRAVA%20PRI%20ZAPO%C5%A0LJAVANJU.pdf)

U roku od 3 dana od dana isteka roka za podnošenje prijave na natječaj na mrežnoj stranici škole www.oskzv.hr objavit će se termin i mjesto održavanja razgovora (intervjua) te pravni izvori za pripremu kandidata, kandidati neće biti posebno pozvani te ukoliko ne dođu na razgovor, smatrat će se da su odustali od prijave na natječaj, kandidati koji ne ispunjavaju uvjete natječaja pravovremeno će biti obaviješteni putem dostavljenog e-maila ili na drugi način.

Isprave se prilažu u neovjerenom presliku, a izabrana osoba dužna je prije sklapanja ugovora o radu dostaviti originalnu dokumentaciju ili dokumentaciju u ovjerenoj kopiji ovjerenoj od strane javnog bilježnika sukladno Zakonu o javnom bilježništvu (NN br. 78/93.,29/94.,162/98.,16/07.,75/09.,120/16.)

Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.

Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u natječaju. Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati.

Obavijest o prijemu izabranog kandidata objavljuje se javnom objavom na mrežnoj stranici škole te se ista smatra obaviješću rezultata natječaja svim prijavljenim kandidatima do isteka osmog dana od dana objave na mrežnoj stranici Škole.

U skladu s uredbom Europske unije 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka) i odredbama Zakona o provedbi opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (NN br. 42/18) prijavom na natječaj osoba daje privolu Osnovnoj školi kralja Zvonimira, Seget Donji za prikupljanje i obradu podataka iz natječajne dokumentacije, a sve u svrhu provedbe natječaja za zapošljavanje.

Prijave s dokazima o ispunjavanju propisanih uvjeta iz natječaja dostaviti osobno ili poslati poštom na adresu Škole: Osnovna škola kralja Zvonimira, Hrvatskih žrtava 92, Seget Donji (za natječaj-STRUČNI SURADNIK-SOCIJALNI PEDAGOG).

Ostale informacije

Kategorije:

Obrazovanje i znanost

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Obrazovanje i znanost iznosi 887,26 EUR (6.685,05 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.