Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Nastavnik violine (m/ž)

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Cavtat

Rok prijave:

  • UMJETNIČA ŠKOLA 'LUKE SORKOČEVIĆA'

Opis posla

Na temelju čl.107.Zakona o odgovu i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (NN br.87/08.,86/09.,92/10.,105/10.,90/11.,16/12.,86/12.,94/13.,152/14.,i 7/17.) Umjetnička škola Luke Sorkočevića Dubrovnik, Strossmayerova 3, raspisuje natječaj za radno mjesto:

Nastavnik/ica violine - 1 izvršitelj/ica na određeno nepuno radno vrijeme (10 sati tjedno), do 31. kolovoza 2021 .g., dislocirano odjeljenje Cavtat.

Uvjeti:
Prema Zakonu o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi i Pravilniku o stručnoj spremi i pedagoško-psihološkom obrazovanju nastavnika i stručnih suradnika u srednjem školstvu.

Rok za podnošenje prijava je 8 dana od dana objave na mrežnim stranicama i oglasnim pločama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te mrežnim stranicama i oglasnim pločama škole.

Uz prijavu na natječaj kandidat/kinja trebaju priložiti zamolbu, životopis, dokaz o stručnoj spremi (diploma), domovnicu, uvjerenje nadležnog suda da se protiv podnositelja prijave ne vodi kazneni postupak za neko od kaznenih djela iz čl.106.Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (ne starije od mjesec dana od dana raspisivanja natječaja).

Kandidat/kinja koji/a je stekao/la inozemnu obrazovnu kvalifikaciju u inozemstvu dužan je u prijavi na natječaj priložiti rješenje određenog visokog učilišta o priznavanju potpune istovrijednosti u skladu s Zakonom o priznavanju istovrijednosti stranih školskih svjedodžbi i diploma (NN br.57/96 i 21/00) ili rješenje Agencije za znanost i visoko obrazovanje o stručnom priznavanju inozemne visokoškolske kvalifikacije u skladu s zakonom o priznavanju inozemnih obrazovnih kvalifikacija (NN br.158/03.,198/03.,138/06.,i 45/11) te u skladu s Zakonom o reguliranim profesijama i priznavanju inozemnih stručnih kvalifikacija (NN br.82/15) rješenje Ministarstva znanosti i obrazovanja o priznavanju inozemne stručne kvalifikacije radi pristupa reguliranoj profesiji.

Kandidat/kinja koji/a se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s čl.102.Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN br.127/17) uz prijavu na natječaj dužan/je, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i dokaze propisane čl.103.st.1.Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji.

Isprave se prilažu u neovjerenom presliku, a prije izbora kandidat/kinja će predočiti izvornike isprava.

Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.

Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u natječaju. Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati.

Prijave o dokazima o ispunjavanju propisanih uvjeta iz natječaja dostaviti poštom na adresu:Umjetnička škola Luke Sorkočevića Dubrovnik, Strossmayerova 3, Dubrovnik.

Ostale informacije

Kategorije:

Obrazovanje i znanost

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Obrazovanje i znanost iznosi 887,26 EUR (6.685,05 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.