Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Prodavač u vlastitom prodajnom centru (m/ž)

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Zadar

Rok prijave:

  • Telemach Hrvatska d.o.o. za telekomunikacijske usluge

Opis posla

Općenito o poslu
Naš je idealan kandidat dinamična osoba usmjerena rezultatima spremna pridružiti se Odjelu maloprodaje na radnom mjestu Prodavač u vlastitom prodajnom centru u Zadru.

Što ćeš raditi?
Tvoji su glavni zadaci informiranje i educiranje korisnika te prezentacija i prodaja Tele2 proizvoda i usluga, rješavanje korisničkih upita i problema, naplata i vođenje blagajne kao i održavanje dostatnih zaliha robe. Također, obavljanje inventure, vođenje raznih evidencija i statistika, priprema i slanje prodajnih izvještaja, briga o izgledu, ispravnosti i urednosti robe, prostora i promotivnih materijala također su dio svakodnevnih zadataka.

Koga tražimo?
Imaš najmanje srednju stručnu spremu, iskustvo na istom ili sličnom poslu i voliš komunicirati s ljudima. Proaktivna si osoba, predana poslu, organizirana, pedantna, fleksibilna i s izvrsnim komunikacijskim, prezentacijskim i prodajnim vještinama. Voliš raditi u timu, znaš raditi na računalu (MS Office), a poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu je prednost.
Radiš naporno kako bi pronašla/o nova rješenja i dovršio poslove. Brzo reagiraš, brzo djeluješ i brzo donosiš odluke. Otvoren/a si za nove ideje i ne voliš birokraciju. Pokreće te atmosfera brzog tempa, timskog duha i izravne komunikacije te zabave. Poput nas, vidiš promjenu kao jedinu konstantu.

Ostale informacije

Kategorije:

Prodaja (Trgovina)

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Prodaja (Trgovina) iznosi 769,48 EUR (5.797,68 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.