Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Administrator / Specijalist digitalnog marketinga (m/ž)

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Osijek

5000 HRK - 5999 HRK

Rok prijave:

  • Ustanova za zdravstvenu skrb MEDrOS

Opis posla

Ustanova za zdravstvenu skrb MEDrOS je zdravstvena ustanova koja pruža usluge iz djelatnosti medicine rada i sporta. Osim pružanja zdravstvenih usluga našim korisnicima, želja nam je razviti internetsku edukacijsku platformu za pružanje različitih zdravstvenih savjeta u svrhu očuvanja i unaprjeđenja zdravlja.

Kandidat za traženo radno mjesto bi dio radnog vremena radio klasične administrativno-tajničke poslove, dok bi drugi dio radnog vremena bio posvećen unaprjeđenju digitalne komunikacije putem društvenih mreža, osmišljavanju i analizi promotivnih aktivnosti, kreativnom radu na vizualnom identitetu, ukratko razvoju marketinških strategija koje će podupirati e-zdravstvene projekte.

Opis posla:
- administrativna priprema e-zdravstvenog kartona te popratni administrativni poslovi
- kontrola kvalitete
- izdavanje računa, blagajnički poslovi
- komunikacija s korisnicima i poslovnim partnerima
- održavanje društvenih mreža: Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube i slično
- digitalni marketing: Google AdWords, Google Analytics, SEO i slično

Za posao su potrebne sljedeće vještine: izražene komunikacijske vještine, visoka razina pismenosti i pedantnosti, proaktivnost i samostalnost u radu, organiziranost i odgovornost, multitasking, maštovitost i kreativnost, napredno poznavanje rada na računalu, no nije nužno iskustvo rada u svim nabrojanim programima, ali je važna volja za razvojem novih vještina.

Idealan bi kandidat trebao imati ponešto talenta za rad na računalu, malo više kreativnog duha, a najviše želju za stalnim usavršavanjem.

Molimo Vas da nam se umjesto zamolbe i pisma namjere predstavite kratkim videom u trajanju od 5-10 minuta u kojem želimo da ukratko pokrijete sljedeće teme: stručna sprema, dosadašnje radno iskustvo, poznavanje rada na računalu, dosadašnji kreativni rad, motiviranost za daljnjim usavršavanjem, profesionalni interesi i ciljevi.

Jezici: Engleski (izvrsno)

Vještine: Word, Excel, Power Point, Outlook, Internet, Photoshop

Vrsta zaposlenja: Stalni radni odnos

Ostale informacije

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Administrativna zanimanja iznosi 819,77 EUR (6.176,54 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.