Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Odgojitelj predškolske djece (m/ž)

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Krapina

Rok prijave:

  • Dječji vrtić MALI KAJ

Opis posla

Ostale informacije: Temeljem čl. 26. st. 2. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (Narodne novine, br. 10/97, 107/07, 94/13 i 98/19) i članka 49. Statuta Dječjeg vrtića Mali kaj (KLASA: 012-03/16-02/01,URBROJ: 2140-29-02-16-01-01),Upravno vijeće Dječjeg vrtića Mali kaj na svojoj 22. sjednici održanoj dana 08. siječnja 2021. godine, donosi odluku o raspisivanju natječaja za radno mjesto odgojitelja - četiri izvršitelja

1. ODGOJITELJ
3 izvršitelja M/Ž
rad na neodređeno puno radno vrijeme-3 izvršitelja

2. UVJETI:
sukladno Zakonu o predškolskom odgoju i obrazovanju (Narodne novine, br. 10/97, 107/07 i 94/13) i Pravilniku o vrsti stručne spreme stručnih djelatnika te vrsti i stupnju stručne spreme ostalih djelatnika u dječjem vrtiću (Narodne novine, br. 133/97)

3. Kandidati uz prijavu na natječaj prilažu:
- životopis
- dokaz o hrvatskom državljanstvu
- presliku diplome o stečenoj stručnoj spremi
- potvrdu iz elektroničke baze podataka Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje o dosadašnjem radnom iskustvu
-uvjerenje o nekažnjavanju (ne starije od 6 mjeseci)
- vlastoručno napisanu izjavu kandidata da za prijem u radni odnos ne postoje zapreke iz čl. 25. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju

Kandidati koji ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima dužni su u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i priložiti sve potrebne dokumente.

Sve osobe koje se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju prema Zakonu o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji trebaju dostaviti dokaze iz stavka 1. članka 103. navedenog Zakona.
Poveznica na internetsku stranicu ministarstva nadležnog za branitelje na kojoj su navedeni dokazi potrebni za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju je:
https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje//Popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju.pdf
Isprave se mogu priložiti u izvorniku, ovjerenoj ili neovjerenoj preslici. Ako su isprave priložene u neovjerenoj
preslici, prije izbora kandidata zatražit će se izvornik ili ovjerena preslika isprava.
Prijava kandidata koji ne podnese pravodobne i potpune prijave te koji ne ispunjava formalne uvjete javnog natječaja neće se razmatrati.

Osoba koja se prijavi na natječaj ne smije biti pravomoćno osuđivana za kaznena djela čl. 25. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju.
Probni rad se propisuje u trajanju od 3 mjeseca.

Prijave na natječaj s dokazima o ispunjavanju uvjeta dostavljaju se u roku od 8 dana od dana objave natječaja na adresu: Dječji vrtić Mali kaj, I.G.Kovačića 13, 49000 Krapina – „za natječaj“.

O rezultatima javnog natječaja kandidati će biti obaviješteni pisanim putem najkasnije 8 dana od dana donošenja odluke o izboru Upravnog vijeća.

Ostale informacije

Kategorije:

Obrazovanje i znanost

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Obrazovanje i znanost iznosi 887,26 EUR (6.685,05 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.