Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Nastavnik informatike (m/ž)

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Korenica

Rok prijave:

  • Srednja škola Plitvička Jezera

Opis posla

Na temelju članka 107. stavka 1. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (NN 87/08., 86/09., 92/10., 105/10.- ispravak, 90/11., 5/12, 16/12, 86/12, 94/03, 151/14, 7/17., 68/18., 98/19. i 64/20.) Srednja škola Plitvička jezera, objavljuje natječaj za zasnivanje radnog odnosa:

Nastavnik predmeta informatika (m/ž) - nepuno radno vrijeme, 9 sati nastave tjedno, neodređeno.

Uvjeti: mag./prof. informatike, dipl. informatičar, dipl. ekonomist, smjer informatika ili kinerbetika

Ostali uvjeti: Prema Zakonu o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi i Pravilniku o stručnoj spremi i pedagoškom obrazovanju nastavnika u srednjem školstvu, nastavnim planovima i programima, odnosno kurikulumima.

Uz vlastoručno potpisnu prijavu za natječaj potrebno je priložiti:
- životopis
- domovnicu
- osobnu iskaznicu
- dokaz o potrebnoj stručnoj spremi kojom se dokazuje vrsta i stupanj stručne spreme
- potvrda Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje o radnom stažu
- uvjerenje o stečenim pedagoškim kompetencama (za osobe koje su pohađale studij ne nastavničkog smjera)
- uvjerenje nadležnog suda da se ne vodi kazneni postupak za neko od kaznenih djela iz članka 106. st. 1. i 2. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi, ne starije od 30 od dana dana raspisivanja natječaja

Isprave se prilažu u neovjerenom presliku. Natječajna dokumentacija se ne vraća.

Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.

Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnom zakonu, dužan je u prijavi pozvati se na to pravo i priložiti sve potrebne dokaze u ostvarivanju te prednosti, a prednost u odnosu na ostale kandidate ostvarit će ukoliko ispunjavaju uvjete natječaja.

Kandidat koji se poziva na pravo prednosti u skladu s člankom 102. stavak 1. – 3. Zakona o hrvatskim braniteljima iz domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN 121/17. i 98/19.) uz prijavu na natječaj dužan je osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti dokaze propisane čl. 103. stavak 1. Zakona o hrvatskim braniteljima iz domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN 121/17. i 98/19.) .
Poveznica na internetsku stranicu Ministarstva: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843, a dodatne informacije o dokazima koji su potrebni za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju, potražiti na slijedećoj poveznici: https://branirtelji.gov.hr/usredocslmages//NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje//popis%20DOKAZA%20ZA%20OSTVARIVANJE%20PRAVA%20PRI%20ZAPO%C5%A0LJAVANJU.pdf

Prijavu treba osobno potpisati.

Izabrani kandidat nakon izbora dužan je dostaviti izvornike traženih dokumenata.

Za istoga se može od Ministarstva pravosuđa zatražiti izdavanje posebnog uvjerenja za fizičke osobe sukladno članku 13. Zakona o pravnim posljedicama osude, rehabilitaciji i kaznenoj evidenciji (»Narodne novine« br. 143/12., 105/15. i 32/17.). Zaposlenje u Školi ne može ostvariti osoba za koju postoje zapreke za zasnivanje radnog odnosa u školskoj ustanovi u smislu članka 106. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi.

Za izabranog kandidata tražit će se provjera vjerodostojnosti isprave o stupnju obrazovanja od nadležne obrazovne ustanove.

Probni rad sukladno propisima.

Prijavom na Natječaj kandidat je suglasan da Srednja škola Plitvička jezera može prikupljati, koristiti i obrađivati njegove osobne podatke isključivo u svrhu provedbe Natječajnog postupka sukladno odredbama Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. godine o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka) i odredbama Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (N.N. 42/18).

Kandidatom prijavljenim na natječaj smatrati će se samo osoba koja podnese pravodobnu i potpunu prijavu te ispunjava formalne uvjete natječaja, odnosno osoba koja ne ispunjava formalne uvjete, samo u slučaju da se na natječaj nije prijavila niti jedna osoba s formalnim uvjetima.

Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati.

Formalni kandidati s liste kandidata koja će biti objavljena na mrežnim stranicama Škole, pristupaju testiranju i razgovoru (intervju), a sve sukladno Pravilniku o načinu i postupku zapošljavanja u Srednjoj školi Plitvička jezera od 15. lipnja 2020. godine.

Kandidat koji nije pristupio testiranju, više se ne smatra kandidatom u postupku.

Sve obavijesti vezane o statusu kandidata, o načinu, vremenu, sadržaju i mjestu testiranja, o odabiru kandidata odnosno rezultatima natječaja objavit će se na WEB stranici Škole https://ss-plitvickajezera.skole.hr/natjecaji/ i smatrat će se da su svi kandidati obaviješteni i upoznati o pojedinim fazama natječaja kao i rezultatima natječaja.

O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni u zakonskom roku.

Natječaj je objavljen na mrežnim stranicama i oglasnoj ploči HZZ-e, Ispostava u Korenici, te na mrežnim stranicama i oglasnoj ploči Srednje škole Plitvička jezera dana 12. siječnja 2021. godine.

Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta slati na adresu škole SREDNJA ŠKOLA PLITVIČKA JEZERA, 53 230 Korenica, Zagrebačka 2, s naznakom „Za natječaj“ .

Rok za prijavu je 2 dana od dana objave natječaja, odnosno od 18. do 20. siječnja 2021. godine.

Ostale informacije

Kategorije:

Obrazovanje i znanost

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Obrazovanje i znanost iznosi 887,26 EUR (6.685,05 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.