Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Stručni suradnik - socijalni pedagog (m/ž)

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Pleternica

Rok prijave:

  • Osnovna škola fra Kaje Adžića Pleternica

Opis posla

Na temelju članka 107. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (Narodne novine, br: 87/08.,86/09., 92/10., 105/10., 90/11., 16/12.,86/12., 94/13., 152/14, 07/17, 68/2018 , 98/19, 64/20), članka 6. Pravilnika o radu OŠ fra Kaje Adžića Pleternica, te članka 6. i 7. Pravilnika o postupku zapošljavanja te procjeni i vrednovanju kandidata za zapošljavanje ( u daljnjem tekstu: Pravilnik) ravnatelj Osnovne škole fra Kaje Adžića Pleternica, Školska 2, 34310 Pleternica objavljuje:

Natječaj
za zasnivanje radnog odnosa

Stručni suradnik soc.pedagog: 1 izvršitelj/ica na određeno vrijeme (zamjena za roditeljski dopust)

Opći uvjeti za zasnivanje radnog odnosa i posebni uvjeti propisani Zakonom o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi i Pravilniku o odgovarajućoj vrsti obrazovanja učitelja i stručnih suradnika u osnovnoj školi.

Uz prijavu na natječaj kandidati moraju priložiti:
- životopis
- diplomu odnosno dokaz o stečenoj stručnoj spremi
- dokaz o državljanstvu
- uvjerenje da nije pod istragom i da se protiv kandidata/kinje ne vodi kazneni postupak glede zapreke za zasnivanje radnog odnosa iz članka 106. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi,ne starije od 6 mjeseci od dana raspisivanja natječaja
- elektronički zapis ili potvrdu o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje.

Na natječaj se mogu javiti muške i ženske osobe u skladu sa Zakonom o ravnopravnosti spolova.

Traženi dokazi dostavljaju se u preslici, a izabrani kandidat dužan je prije sklapanja ugovora o radu dostaviti izvornike dokumenata ili preslike dokumenata ovjerene od strane javnog bilježnika sukladno Zakonu o javnom bilježništvu.

U prijavi obvezno navesti: ime i prezime, točnu adresu, broje telefona i E-mail adresu.

Priloženu natječajnu dokumentaciju ne vraćamo.

Potpunom prijavom smatra se ona koja sadrži sve podatke i priloge navedene u javnom natječaju te koja je vlastoručno potpisana. Kandidat koji nije podnio pravodobnu ili potpunu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz javnog natječaja, ne smatra se kandidatom u postupku javnog natječaja.
Kandidat/kinja koji/a ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju na temelju članka 102. stavaka 1.-3. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, članka 48.f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata ili članka 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom dužan/na je u prijavi na javni natječaj pozvati se na to pravo i uz prijavu na natječaj pored navedenih isprava odnosno priloga priložiti svu propisanu dokumentaciju prema posebnom zakonu te ima prednost u odnosu na ostale kandidate/kinje samo pod jednakim uvjetima.
Kandidat/kinja koji/a se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju na temelju članka 102. stavaka 1.-3. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji dužan/a je uz prijavu na natječaj pored navedenih isprava odnosno priloga priložiti i sve potrebne dokaze iz članka 103. stavka 1. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji koji su dostupni na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja (otvorite).

Prijave na natječaj s dokazima o ispunjavanju uvjeta, podnose se u roku od 8 dana od dana objave natječaja, na adresu:
OŠ fra Kaje Adžića Pleternica, Školska 2, 34310 Pleternica s naznakom „za natječaj“

Prijavom na natječaj kandidati su suglasni da Škola kao voditelj obrade osobnih podataka može prikupljati, koristiti i dalje obrađivati podatke u svrhu provedbe natječajnog postupka sukladno pozitivnim propisima o zaštiti osobnih podataka.

Povjerenstvo utvrđuje listu kandidata prijavljenih na natječaj koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja i čije su prijave pravovremene i potpune i nakon toga se kandidate s te liste upućuje na testiranje i razgovor (intervju). Provjera se sastoji od dva dijela, pisane provjere kandidata putem testiranja i razgovora s kandidatom (intervju). Područje provjere, pravni i drugi izvori za pripremu kandidata za testiranje, te vrijeme i mjesto održavanja testiranja i razgovora (intervjua) s kandidatima bit će objavljeno na web stranici Škole http://www.os-frakajeadzica-pleternica.skole.hr/skola/dokumenti_kole/natje_aji najmanje 3 dana prije dana određenog za testiranje. Za kandidate koji ne pristupe testiranju smatrat će se da je povukao prijavu na natječaj te se u daljnjem postupku više neće smatrati kandidatom prijavljenim na natječaj.

O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni najkasnije u roku od 8 dana od dana sklapanja ugovora o radu s odabranim kandidatom/kinjom na mrežnoj stranici OŠ fra Kaje Adžića Pleternica:
http://www.os-frakajeadzica-pleternica.skole.hr/skola/dokumenti_kole/natje_aji

U slučaju da se na natječaj prijave kandidati/kinje koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnom propisu, svi će kandidati biti obaviješteni i prema članku 21.stavku 4. Pravilnika.

Ostale informacije

Kategorije:

Obrazovanje i znanost

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Obrazovanje i znanost iznosi 887,26 EUR (6.685,05 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.