Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Njegovatelj (m/ž)

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Pula

Rok prijave:

  • DOM ZA STARIJE OSOBE ALFREDO ŠTIGLIĆ, PULA - CASA PER ANZIANI ALFREDO ŠTIGLIĆ POLA

Opis posla

Na temelju članka 24. Temeljnog kolektivnog ugovora za službenike i namještenike u javnim službama („Narodne novine“ broj 128/17, 47/18, 123/19, 66/20) ravnateljica Doma za starije osobe Alfredo Štiglić Pula - Casa per anziani Alfredo Štiglić Pola raspisuje Javni natječaj za prijem u radni odnos:

Njegovatelj (1 izvršitelj/ica) na određeno vrijeme - zamjena za duže bolovanje, puno radno vrijeme, uz probni rad od dva mjeseca - Rad u Odjelu zdravstvene brige i njege na lokaciji Krležina 33 (i po potrebi u Odjelu za demencije na lokaciji Mažuranićeva 10).

Njegovatelj (1 izvršitelj/ica) na određeno vrijeme najduže do 31.12.2021. godine, puno radno vrijeme, uz probni rad od dva mjeseca - Rad u Odjelu zdravstvene brige i njege na lokaciji Krležina 33 (i po potrebi u Odjelu za demencije na lokaciji Mažuranićeva 10)

Uvjeti natječaja:
- završena osnovna škola i završen tečaj za njegovatelja/icu

U dokumentaciji za natječaj kandidati su dužni priložiti:
- vlastoručno potpisanu zamolbu sa kontakt podacima ( e-mail adresa, broj mobitela ili telefona )
- životopis
- važeću osobnu iskaznicu, vojnu iskaznicu ili putovnicu, a u slučaju da ne posjeduje ni jednu od navedenih isprava - domovnicu
- svjedodžbu o završenoj osnovnoj školi i uvjerenje o položenom tečaju za njegovateljicu
- dokaz o radnom stažu (elektronički zapis radne knjižice Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje) ne stariji od 30 dana od dana objave natječaja)
- uvjerenje nadležnog suda da se protiv kandidata/kandidatkinje ne vodi kazneni postupak(ne starije od 6 mjeseci od dana objave natječaja)

Kandidati cjelokupnu dokumentaciju dostavljaju u preslici na hrvatskom jeziku, dok će izabrani kandidati biti pozvani da iste dostave u izvorniku ili ovjerenoj preslici. Dostavljena dokumentacija neće se vraćati. Potpunom prijavom smatra se ona koja sadržava sve podatke, kontakt podatke i priloge navedene u natječaju.

Osoba koja nije podnijela pravodobnu ili nepotpunu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz natječaja, ne smatra se kandidatom u postupku natječaja i prijave se neće razmatrati.

Napomena: Dokaz da kod pojedinog kandidata/kinje ne postoji zapreka iz članka 213. st. 1 Zakona o socijalnoj skrbi ( Narodne novine br. 157/13, 152/14, 99/15, 52/16, 16/17, 130/17) pribaviti će po službenoj dužnosti i Dom.

Svi kandidati podnošenjem prijave daju svoju suglasnost Domu za starije osobe Alfredo Štiglić Pula, Krležina 33,52100 Pula da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu zapošljavanja, te da ih može koristiti u svrhu sklapanja ugovora, kontaktiranja i objave na internetskim stranicama i oglasnoj ploči. Sve pristigle prijave biti će zaštićene od pristupa neovlaštenih osoba te pohranjene na sigurno mjesto i čuvane u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odluka voditelja obrade.

Prava kandidata i postupanje u odnosu na njegove osobne podatke može vidjeti na web stranici doma www.dom-alfredo-stiglic.hr (izjava o zaštiti osobnih podataka).

Na natječaj se mogu prijaviti osobe oba spola.

Osobe koje prema posebnim propisima ostvaruju pravo prednosti moraju se u prijavi pozvati na to pravo, odnosno uz prijavu priložiti svu propisanu dokumentaciju prema posebnom zakonu.

Kandidat/kinja koji/a može ostvariti pravo prednosti kod prijema u javnu službu sukladno članku 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji (“Narodne novine” 121/17, 90/19), članku 48.f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata (“Narodne novine” 33/92 do 148/13), članku 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanja osoba s invaliditetom (“Narodne novine” 157/13, 152/14 i 39/18), dužan/a se u prijavi na javni natječaj pozvati na to pravo te ima prednost u odnosu na ostale candidate samo pod jednakim uvjetima.

Kandidat/kinja koji/a se poziva na prednost prilikom zapošljavanja u skladu s člankom 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji uz prijavu na natječaj dužan/a je priložiti, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta i sve potrebne dokaze dostupne na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843.

Kandidat/kinja koji/a se poziva na prednost prilikom zapošljavanja u skladu s člankom 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanja osoba s invaliditetom uz prijavu na natječaj dužan/a je, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i dokaz o utvrđenom statusu osobe s invaliditetom.

Za kandidate koji ispunjavaju formalne uvjete mogu se obaviti razgovori te po potrebi provesti dodatno testiranje u svrhu provjere znanja, vještina i sposobnosti bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta za koje se kandidati/kinje primaju u radni odnos.

Kandidat/kinja koji/a se u prijavi poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju po posebnom zakonu, Dom neće dati prednost pri zapošljavanju ukoliko se po provedenom dodatnom testiranju utvrdi da se kandidat/kinja ne preporuča ili da se izrazito ne preporuča.

Prijave na natječaj se s dokazima o ispunjavanju uvjeta natječaja dostavljaju poštom ili se mogu predati osobno, radim danom od 07:00 – 15:00 sati na adresu: Dom za starije osobe Alfredo Štiglić Pula, Krležina 33,52100 Pula.

Potrebno je na omotnici navesti „Za natječaj – ne otvarati“ i obavezno navesti radno mjesto za koje se prijavljuje.

Natječaj je objavljen u „Narodnim novinama“ dana 15.09.2021. godine . Rok za podnošenje prijava je 8 (osam) dana od dana objave natječaja u Narodnim novinama, zaključno s 23.09.2021. godine.

Dom za starije osobe Alfredo Štiglić Pula pridržava pravo poništenja natječaja, odnosno pravo ne bira ni jednog kandidata, bez obveze obrazlaganja svojih odluka i bez ikakve odgovornosti prema kandidatima.

O rezultatima natječaja kandidati/kinje koji/e su podnijeli/e pravodobnu i potpunu prijavu i ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja bit će obaviješteni u zakonskom roku.

Ostale informacije

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Skrb (o djeci, starijima...) iznosi 711,65 EUR (5.361,90 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.