Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Odgojitelj (m/ž)

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Šibenik

Rok prijave:

  • DJEČJI VRTIĆ ŠIBENSKA MASLINA

Opis posla

Na temelju članka 26. točka 2. i 3. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (NN 10/97, 107/07, 94/13. i 98/19.) i Odluke Upravnog vijeća DV Šibenska maslina raspisuje se natječaj za izbor

Odgojitelja, VŠS, VSS - 4 izvršitelja na određeno vrijeme zbog potrebe posla, dok traje potreba posla, ne duže od 30. 6. 2022., puno radno vrijeme.

Uvjeti:
- prema odredbama Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (NN 10/97, 107/07. 94/13.), prema Pravilniku o vrsti stručne spreme stručnih djelatnika te vrsti i stupnju stručne spreme ostalih djelatnika u dječjem vrtiću (NN 133/97.) i Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu i načinu rada DV Šibenska maslina
- VŠS završen preddiplomski sveučilišni studij za odgojitelja predškolske djece - stručni prvostupnik predškolskog odgoja
- magistar ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja
- položen stručni ispit

Za radna mjesta na neodređeno vrijeme probni rad je u trajanju od 90 dana.

Za radna mjesta na određeno vrijeme probni rad je u trajanju od 60 dana.

Rok natječaja:
- 8 dana od objave natječaja.
- obavijest sudionicima natječaja u roku od 8 dana od izvršenja izbora

Prijave s dokumentacijom:
- pisana prijava
- dokaz o stečenoj stručnoj spremi (preslika)
- dokaz o stečenom radnom stažu – elektronski zapis sa HZMO-a (ne starije od mjesec dana)
- rodni list (preslika)
- domovnica (preslika)
- uvjerenje o nekažnjavanju odnosno o ne vođenju prekršajnog postupka u RH (ne starije od 6 mjeseci), sukladno članku 25. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (NN 10/97, 107/07, 94/13. i 98/19.)
- uvjerenje nadležnog suda da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak (čl. 25. st. 2)
- uvjerenje nadležnog prekršajnog suda da se protiv kandidata ne vodi prekršajni postupak (čl. 25. st. 4)
- uvjerenje o položenom stručnom ispitu
- životopis

slati na adresu: DJEČJI VRTIĆ ŠIBENSKA MASLINA, Ulica branitelja Domovinskog rata 2G, Šibenik.

Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta dostaviti neposredno ili poštom u roku osam (8) dana od dana objave natječaja na mrežnoj stranici i oglasnoj ploči Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, te na mrežnim stranicama Dječjeg vrtića Šibenska maslina: dv-simaslina.com.

Kandidati koji će se u prijavi pozivati na pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima, dužni su u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i priložiti dokaz o ostvarivanju prava prednosti prema posebnom zakonu, te imaju prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima.

Da bi ostvarili pravo prednosti pri zapošljavanju, kandidati koji ispunjavaju uvjete za ostvarivanje tog prava, dužni su uz prijavu na natječaj priložiti svu propisanu dokumentaciju prema posebnom zakonu (Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom NN 157/13. , NN 152/14. i 39/18. i članka 48. Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata NN 33/92, NN 57/92, NN 27/93, NN 58/93, NN 2/94, NN 76/94, NN 108/95, NN 108/96, NN 82/01, NN 103/03, NN 148/13.) te članka 48. Zakona o civilnim stradalnicima Domovinskog rata (NN 84/21.).

Pozivaju se osobe iz članka 102. stavak 1. – 3. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata članovima njihovih obitelji (NN 121/17.) da uz prijavu na natječaj dostave dokaze o ostvarivanju prava prednosti iz članka 103. stavak 1. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovim obitelji (NN 121/17.). Poveznica na internetsku stranicu Ministarstva: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843, a dodatne informacije o dokazima koji su potrebni u svrhu ostvarivanja prednosti pri zapošljavanju potražiti na sljedećoj poveznici: https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje//Popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju.pdf

Svi kandidati koji zadovoljavaju formalne uvjete biti će pozvani na pisano testiranje koje će provesti Povjerenstvo za provedbu javnog natječaja (u nastavku teksta: Povjerenstvo). Nakon provedenog testiranja provesti će se intervju s kandidatima koji su ostvarili najmanje 50 % bodova iz pisanog testiranja.

Kandidat koji ne pristupi pisanom provjeri znanja – testiranju, smatra se da je povukao prijavu za natječaj.

Na mrežnoj stranici Dječjeg vrtića Šibenska maslina dv-simaslina.com objaviti će se popis kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja te vrijeme i mjesto održavanja pisanog testiranja pet dana prije održavanja, kao pravni i drugi izvori za pripremanje kandidata za provjeru znanja i sposobnosti.

Prijavom na natječaj kandidati su izričito suglasni da Dječji vrtić Šibenska maslina može prikupljati, koristiti i dalje obrađivati podatke u svrhu provedbe natječajnog postupka sukladno odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (NN 42/18.).

Isprave se prilažu u neovjerenom presliku, a prije izbora kandidata predočit će se izvornik.

Nepotpune i/ili nepravovremene prijave neće se razmatrati.

Prilikom zapošljavanja oba spola su u ravnopravnom položaju.

O rezultatima izbora kandidati će biti obaviješteni u zakonskom roku.

Napomena: Ovaj natječaj je objavljen na oglasnoj ploči i mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje kao i oglasnoj ploči i mrežnoj stranici Dječjeg vrtića Šibenska maslina, dana 8. 10. 2021. godine.

Ostale informacije

Kategorije:

Obrazovanje i znanost

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Obrazovanje i znanost iznosi 887,26 EUR (6.685,05 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.