Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Prvostupnik sestrinstva - pripravnik (m/ž)

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Zagreb

Rok prijave:

  • Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice

Opis posla

Broj traženih radnika: 1.

Vrsta zaposlenja: na određeno (novootvoreni poslovi); pripravnik.

Naknada za prijevoz se djelomično isplaćuje.

Uvjeti: završen preddiplomski stručni ili sveučilišni studij sestrinstva.

Kandidati trebaju ispunjavati uvjete propisane Odlukom Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Mjerama aktivne politike zapošljavanja, moraju biti nezaposlene osobe koji nemaju više od 6 mjeseci staža osiguranja u zvanju i u obrazovnoj razini iz područja zdravstva, i biti prijavljeni u evidenciji nezaposlenih osoba, prije objave ovog natječaja.

Uz prijavu na natječaj kandidati su dužni priložiti:
- zamolbu, životopis
- dokaz o državljanstvu
- preslika diplome/svjedodžbe
- za prvostupnike potvrda o prosjeku ocjena tijekom studija odnosno težinski prosjek ako nema prosječne ocjene a za SSS tehničare preslike Svjedodžbi za svaku godinu školovanja s prosjekom ocjena
- elektronički zapis ili potvrda o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, ne starije od 30 dana od dana objave natječaja
- uvjerenje o nezaposlenosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje iz kojeg je razvidan status nezaposlene osobe prije objave ovog natječaja ne starije od 30 dana od dana objave natječaja

Preslike traženih priloga ne moraju biti ovjerene, a odabrani kandidat/kinje su prije sklapanja pisanog ugovora dužni dostaviti originalne dokumente.

Kandidatom prijavljenim na natječaj smatra se samo osoba koja podnese pravovremenu i urednu prijavu te ispunjava formalne uvjete iz javnog natječaja. Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati.

Prije donošenja odluke o odabiru kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete prema Odluci ravnatelja mogu biti testirani u svrhu provjere znanja, vještina i sposobnosti, bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta na koje se primaju.

Izabrani kandidati sklapaju Ugovore o radu na određeno vrijeme u trajanju od 1 godine (zbog obavljanja pripravničkog staža).

S izabranim kandidatom će se sklopiti Ugovor o radu nakon dobivanja suglasnosti od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Ukoliko Hrvatski zavod za zapošljavanje ne da pisanu suglasnost za izabranog kandidata Ugovor o radu ne može biti sklopljen.

Prijave s dokazima o ispunjavanju potrebnih uvjeta podnose se u roku od 8 dana od dana objave ovog Natječaja za prijem pripravnika na adresu KBC Sestre milosrdnice.

Molimo kandidate da na molbi točno navedu za koje radno mjesto se prijavljuju.

Prijavom na natječaj dajete privolu za obradu Vaših osobnih podataka u svrhu zapošljavanja, a u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka KBC Sestre milosrdnice jamči svakom prijavljenom kandidatu da će dostavljenu dokumentaciju koristiti isključivo u svrhu provođenja postupka zapošljavanja. Sve pristigle prijave adekvatno će biti zaštićene od pristupa neovlaštenih osoba te pohranjene na sigurno mjesto i čuvane u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim Pravilnikom o zaštiti i obradi arhivskog i registraturnog gradiva.

Prema Zakonu o ravnopravnosti spolova NN. br. 82/08., 69/17. na ovaj oglas mogu se prijaviti osobe oba spola.
Na stranici Ministarstva hrvatskih branitelja navedeni su dokazi potrebni za ostvarivanje prednosti pri zapošljavanju sukladno članku 102. st. 1. do 3. Zakona o hrvatskim braniteljima iz domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN br. 121/17., 98/19. i 84/21.).

Pozivaju se kandidati koji ostvaruju prednost pri zapošljavanju sukladno članku 48. Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata ("Narodne novine" br. 84/21.) da dostave dokaze iz članka 49. navedenog zakona u svrhu ostvarivanja prednosti pri zapošljavanju.

Popis dokumenata potrebnih za ostvarivanje prednosti pri zapošljavanju dostupni su na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja:
https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages/dokumenti/Nikola/popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju-%20Zakon%20o%20civilnim%20stradalnicima%20iz%20DR.pdf.

Sve Obavijesti vezane za natječaj biti će objavljene na internet stranici i oglasnoj ploči Kliničkog bolničkog centra Sestre milosrdnice - www.kbcsm.hr.

Pisana zamolba: Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice, 10000 Zagreb, Vinogradska cesta 29 (natječaj za prijem pripravnika - prvostupnik sestrinstva).

Ostale informacije

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Zdravstvo, socijalni rad iznosi 815,91 EUR (6.147,47 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.