Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Medicinska sestra / Medicinski tehničar

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Oklaj

Rok prijave:

  • DOM ZA STARIJE OSOBE OKLAJ

Opis posla

Na temelju odredbe članka 12. st.1. Zakona o radu („Narodne novine“ br. 93/14, 127/17, 98/19 ), članka 16. st.3. KU za djelatnost socijalne skrbi („Narodne novine“ broj 61/18, 3/19) u vezi s člankom 24. st.3. TKU za službenike i namještenike u javnim službama („Narodne novine“ broj 128/17, 47/18, 123/19, 66/20), te članka 32. Statuta Doma za starije osobe Oklaj (dalje u tekstu: Dom), a sukladno članku 12. točki 10. Pravilnika o sistematizaciji i unutarnjem ustroju Doma, ravnateljica Doma raspisuje

Oglas za radno mjesto:

Medicinska sestra / Medicinski tehničar - 2 izvršitelja (m/ž) na određeno puno radno vrijeme (zamjena) u Domu za starije osobe Oklaj

Uvjeti:
- završeno srednjoškolsko obrazovanje za medicinsku sestru/tehničara
- važeća licenca
- položen stručni ispit i jedna godina iskustva (za kandidate sa završenim četvorogodišnjim srednjoškolskim obrazovanjem za medicinsku sestru/tehničara)
- nepostojanje zapreke iz čl. 213. st.1. Zakona o socijalnoj skrbi
- zdravstvena sposobnost za obavljanje poslova radnog mjesta

Probni rad: 2 mjeseca

Uz prijavu na oglas kandidati/kinje su dužni priložiti:
- životopis
- dokaz o stečenoj stručnoj spremi (presliku)
- uvjerenje o položenom stručnom ispitu (presliku) – samo kandidati sa završenim četvorogodišnjim srednjoškolskim obrazovanjem za medicinsku sestru/tehničara)
- važeće odobrenje za samostalan rad - licencu (presliku)
- dokaz o radnom stažu (potvrdu o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje)
- presliku osobne iskaznice
- uvjerenje da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak (ne starije od tri mjeseca).

Uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti izabrani kandidat/kandidatkinja dostavlja po obavijesti o izboru, a prije sklapanja ugovora o radu.

Dokaz o nepostojanju zapreka iz članka 213. st. 1. Zakona o socijalnoj skrbi Dom će za kandidata pribaviti po službenoj dužnosti.
U prijavi na oglas potrebno je navesti osobne podatke podnositelja (ime i prezime, adresu stanovanja, broj telefona /mobitela, adresu elektroničke pošte). Prijava mora biti potpisana.

Priložene isprave dostavljaju se u neovjerenom presliku, uz obvezu izabranog kandidata/kandidatkinje da prilikom sklapanja ugovora o radu dostavi izvornike.

Prijave s prilozima dostavljaju se poštom na adresu: Dom za starije osobe Oklaj, Put kroz Oklaj 87/1, 22303 Oklaj, s naznakom „Oglas za medicinske sestre/tehničare“.

Rok za podnošenje prijava: 8 dana od objave na oglasnoj ploči HZZ.

Podnošenjem prijave smatra se da je kandidat dao privolu za obradu osobnih podataka u svrhu zapošljavanja, a u skladu sa odredbama Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka.

U svrhu provjere znanja, vještina i sposobnosti bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta Dom s kandidatima može obaviti razgovor te provesti testiranje.

Dom pridržava pravo u svako vrijeme poništiti oglas bez posebnog obrazloženja.

Ostale informacije

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Zdravstvo, socijalni rad iznosi 815,91 EUR (6.147,47 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.