Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ovaj oglas nije aktivan. Prijava na njega nije moguća.

Ronitelj (m/ž)

Ovaj oglas omogućio je PosLovac. Tvoj lovac na posao!

Kali

Rok prijave:

  • KALI TUNA D.O.O.

Opis posla

Samostalno i bez izravnog nadzora druge osobe obavlja ronilačke poslove na ribogojilištu, kao što su poslovi podmorskog vizualnog nadzora stanja i količine ribe, podmorskog nadzora procesa ishrane ribe, podmorskog nadzora stanja naprava za uzgoj, opreme za sidrenje, podmorskog nadzora stupnja sigurnosti naprava i opreme, te podmorskog nadzora zoohhigijenskih uvjeta i stanja ribogojilišta.

O uočenom bez odlaganja, i objektivno izvještava sebi nadređene osobe, odnosno poslodavca. Obavlja ronilačke poslove u vezi održavanja, popravaka i sidrenja naprava i oprema za uzgoj, sudjeluje u poslovima ishrane ribe kao i u poslovima brojanja i premještanja ribe iz kaveza u kavez. Sudjeluje u poslovima pripreme i provođenja izlova. Tijekom razdoblja tunolova i sukladno nalozima nadređenih osoba, ronioc može biti pridružen posadi broda za tegalj kaveza sa ribom, gdje obavlja ronilačke poslove u vezi sa premještanjem ulovljene ribe iz mreže u kavez, poslove nadzora i procjene broja i težine ulovljene ribe, te poslove podmorskog nadzora stanja ribe i kaveza tijekom tegljenja. Po nalogu nadređenih osoba obavlja podmorsko video snimanje ribe i opreme. Ronioc obavlja i druge srodne poslove po nalogu poslodavca.

Samostalni ronilac je obvezan pridržavati se uputstva i druge srodne poslove po nalogu Poslodavca.

Samostalni ronilac je obvezan pridržavati se uputstva i tehnologije koju utvrđuje poslodavac, te pravila o zaštiti na radu. Samostalni ronilac je izravno podređen Voditelju službe, odnosno drugoj osobi po odluci Voditelja službe.

Ostale informacije

Preporučene Edukacije

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Briga o ljepoti, sport iznosi 623,34 EUR (4.696,53 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.