Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

HR Days: Konferencija na kojoj zaslužuju biti samo Najbolje prakse!

Do 20. veljače prijavite HR projekt koji je obilježio vašu poslovnu godinu i osvojite nagradu.

HR Days: Konferencija na kojoj zaslužuju biti samo Najbolje prakse!

5. HR Days konferencija i ove godine okupit će renomirane predavače iz HR zajednice, ali i menadžere, poduzetnike, predstavnike državnih institucija te stručnjake koji će s vama podijeliti znanja i iskustva o novim poslovnim trendovima s naglaskom na procese regrutiranja i upravljanja ljudskim potencijalima. 

Posebna pažnja ipak će pripasti onima koji se s ovim izazovima svakodnevno suočavaju te vlastitim konkretnim primjerima dokazuju kako je za uspješan razvoj tvrtke ponekad dovoljan odlično osmišljen te uspješno implementiran projekt predvođen organizacijskim timom ljudskih resursa. 

Prijavite HR projekt koji je obilježio vašu poslovnu godinu i osvojite nagradu!

Stručna komisija analizira i ocjenjuje projekte na temelju jasno postavljenih kriterija, a projekti koji osvoje najveći broj bodova primit će nagradu za Najbolje HR prakse* i priznanje na svečanoj dodjeli u skopu HR Days konferencije 23. i 24. ožujka u Rovinju.

  • Rok za prijavu projekata je 20. veljače 2017. 
  • Ocjenjivanje projekata od strane komisije održava se u periodu od 21.2.2017. do 8.3.2017.
  • Nakon svečanosti dodjele nagrada slijedi okrugli stol na temu nagrađenih projekata u kojem sudjeluju svi dobitnici.

Sve dodatne informacije o projektu i dosadašnjim nagrađenim HR praksama možete pročitati u detaljima o projektu, poslati upit na HRnagrada@moj-posao.net ili doznati više informacija telefonski na broj 01 6065 430.

*U Najbolje HR prakse spadaju projekti koji su omogućili trajnu promjenu kulture kompanije, podizanje morala i angažiranost zaposlenika i/ili značajan doprinos poslovnom uspjehu tvrtke. Nagrada za Najbolje HR parkse dodjeljuje se od 2010. godine, a stručni žiri iz područja ljudskih resursa u sklopu ovog projekta do sada je pregledao i ocijenio više od 80 prijavljenih praksi. 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.