Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Još tjedan dana do PRO PR konferencije!

Još samo tjedan dana nas dijeli od PRO PR konferencije koja će se održati od 6. do 9. travnja 2017. u Termama Tuhelj, u Hrvatskoj.

Još tjedan dana do PRO PR konferencije!

Produljili smo rok prijave po posebnoj cijeni od 555 eura do 1. travnja 2017.! Prijave su u tijeku, stoga požurite na vrijeme osigurati svoje mjesto na jubilarnoj 15. PRO PR konferenciji.

Neki od stručnjaka iz područja komunikacija će biti  Bryson Thornton, regionalni direktor Philip Morrisa, John Shield, direktor komunikacija u BBC-u, Francis Ingham, generalni direktor PRCA-e i izvršni direktor ICCO i mnogi drugi.

Zelenilo i priroda koje ispunjavaju Zagorje okružena je brežuljcima i ispunjena vinskim puteljcima,  prostranim vinogradima, drvenim kletima i dobrim društvom. Ova oaza nudi brojne mogućnosti onih koji vole mir i svježinu, daleko od gradske vreve. Ljubitelji povijesti moći će istražiti brojne priče i legende, poput tajne krapinskog pračovjeka, legendu o Veronici Desinićkoj i mnoge druge. Muzej krapinskog neandertalca će Vas uvesti u prapovijest svijeta i čovječanstva gdje ćete moći upoznati naše pretke i tajne koje se skrivaju. Muzej „Staro selo“ Kumrovec će Vam otkriti očuvane i obnovljene objekte koji simboliziraju obrte i običaje Hrvatskog Zagorja. Majstori tradicijskih znanja pokazat će Vam kako nastaje tkanina, zemljano posuđe i drvena igračka.

Zagorje nudi posebno iskustvo za one koji još nisu okusili čari seoskog domaćinstva i fine domaće autohtone hrane.

Pridružite nam se na konferenciji koja nudi nezaboravno iskustvo.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.