Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Philip Morris Zagreb ponovno dobitnik Certifikata Poslodavac Partner

Tvrtka Philip Morris Zagreb, d.o.o. (PMZ) po treći put za redom dobitnik je Certifikata Poslodavac Partner.

Philip Morris Zagreb ponovno dobitnik Certifikata Poslodavac Partner

 „Ovo priznanje veseli nas tim više što kompanija na globalnoj razini, kao i hrvatska podružnica, prolazi kroz vrlo zahtjevnu i dinamičnu transformaciju prema ostvarenju nove vizije, a to je -budućnost bez dima cigareta. Smatram kako su upravo zaposlenici Philip Morris Zagreb-a jedan od temelja našeg dosadašnjeg uspjeha te njihova znanja, vještine, pristup i strast su ne samo neopisivo inspirativni, već ulijevaju povjerenje u uspjeh naše vizije budućnosti. Lijepo je vidjeti da je upravljanje ljudskim potencijalima, koje oduvijek čini sastavni dio našeg uspjeha, prepoznato i 'izvana' i to kroz visoke rezultate koje smo postigli u analizi Poslodavac Partner - ukupno 93%.“, izjavila je Anita Letica, Predsjednica Uprave PMZ-a.

„Certifikat Poslodavac Partner smatramo potvrdom uspješnosti naših kontinuiranih procesa upravljanja ljudskim resursima. U ovim trenutcima u kompaniji stavljamo naglasak na implementaciju novog načina rada koji uključuje projektnu organizaciju umjesto standardne hijerarhijske strukture. Zajednički stvaramo novu organizacijsku kulturu i svakodnevno napredujemo primjenjujući nove vještine, načine razmišljanja i vođenja. Svjesni smo da je upravo to potrebno kako bismo ostvarili viziju budućnosti bez dima cigarete. Kao što se pokazalo tijekom procesa certifikacije, HR strategija, koja uključuje upravljanje organizacijskom kulturom, ključna je za transformaciju poslovnog modela i kreiranje kulture za budućnost, te u tom području održavamo visoki standard (98%).

PMZ je uvijek u potrazi za novim ljudima koji su spremni učiti, razvijati se i gledati prema naprijed, te tako doprinijeti razvoju kompanije kroz ostvarivanje profesionalnih i osobnih ciljeva“, izjavio je Marin Mlinarić, direktor odjela ljudskih potencijala i organizacijske kulture za Hrvatsku i Sloveniju.

Certifikat Poslodavac Partner je projekt kojim se želi prepoznati, nagraditi i promovirati društva i organizacije koje imaju najbolje procese upravljanja ljudskim resursima. Od 2005. godine dodjeljuje ga tvrtka SELECTIO d.o.o., vodeća savjetnička kuća u području upravljanja ljudskim resursima. Da bi dobile Certifikat Poslodavac Partner, organizacije moraju zadovoljiti visoke standarde kvalitete koji se ocjenjuju kroz 45 procesa upravljanja ljudskim resursima. Metodologija razvijena za projekt i konstantno unapređivana certifikacijama u najboljim hrvatskim tvrtkama, omogućava da se Certifikat Poslodavac Partner koristi i kao izuzetno kvalitetan alat za procjenu i implementaciju procesa upravljanja ljudskim resursima.

Projekt Certifikat Poslodavac Partner podržava generalni pokrovitelj portal MojPosao i poslovni tjednik Lider kao medijski pokrovitelj.

Trenutno je 40 nositelja certifikata u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Srbiji: 24sata, AbbVie Hrvatska, AbbVie Bosna i Hercegovina, AbbVie Biopharmaceuticals GmbH Srbija, AbbVie Biofarmacevtska družba Slovenia, Aminess hoteli i kampovi, Atlantic Hrvatska, Atlantic Srbija, Cemex Hrvatska, Ciklopea, Coca-Cola HBC Hrvatska, Coca-Cola HBC B-H Sarajevo, Coca-Cola HBC Slovenija, Erste&Steiermärkische Bank, Europa – upravljanje nekretninama, FINA gotovinski servisi, Henkel Croatia, Herbalife Hrvatska, HiPP Hrvatska, Hrvatska banka za obnovu i razvitak, Hrvatska pošta, Hrvatska poštanska banka, Hrvatski Telekom, INA - Industrija nafte, JGL, JT International Zagreb, Kaufland Hrvatska, Lidl Hrvatska, Microsoft Hrvatska, Philip Morris Zagreb, PLIVA Hrvatska, Procter & Gamble, Raiffeisenbank Austria, Sandoz, Sberbank, SOS Dječija sela Bosna i Hercegovina, Tele2, Valamar Riviera, Vipnet i Zagrebačka pivovara.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.