Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Aminess jedini dobitnik certifikata Poslodavac Partner među turističkim kompanijama

Aminess hoteli i kampovi jedina su turistička kompanija kojoj je ove godine dodijeljen prestižni certifikat Poslodavac Partner. Turistička kompanija iz Novigrada tako je drugu godinu zaredom nositelj priznanja struke koje se dodjeljuje organizacijama, tvrtkama i ostalim društvima na temelju ocjene razvijenosti prakse upravljanja ljudskim resursima.

Aminess jedini dobitnik certifikata Poslodavac Partner među  turističkim kompanijama

Vrijednosti, misija i vizija Aminess hotela i kampova sažeti su u sloganu „Lasting relations“ koji reflektira sve vrijednosti Aminessa - usmjerenost na svakog gosta, ulaganje u  zaposlenike i timski rad. Zaposlenici stoga ističu Aminess kao idealno mjesto za rad, učenje i napredak. O tome svjedoči i činjenica da je u ovogodišnjem procesu cerfikacije Aminess ostvario viši rezultat u područjima koja se odnose na kvalitetu procesa regrutacije i selekcije zaposlenika, te na ulaganje u njihovo usavršavanje i razvoj.

Sanja Žužić, voditeljica ljudskih resursa Aminess hotela i kampova, primila je certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO, konzultantske kuće koja dodjeljuje ovaj prestižni certifikat.

„Zaposlenici su u Aminessu glavna pokretačka snaga svih naših dosadašnjih uspjeha. Zadovoljstvo zaposlenika naša je glavna motivacija, jer njihova profesionalnost, predanost i kreativnost omogućuju nam da snažno odgovorimo sve zahtjevnijem turističkom tržištu. To dokazuje i certifikat Poslodavac Partner koji smo primili drugu godinu zaredom na što smo iznimno ponosni. Certifikat sa sobom nosi veliku odgovornost, ali i veliku motivaciju za daljnji rad te dodatno unaprjeđenje i jačanje odnosa s našim zaposlenicima“, izjavila je Sanja Žužić, voditeljica ljudskih resursa Aminess hotela i kampova.

Aminess kontinuirano ulaže i u poboljšanje uvjeta svih svojih zaposlenika. Osim toga, Aminess ima najvišu osnovicu za obračun plaće u turizmu, a ove će godine u potpunosti iskoristiti mogućnost dodatnog neoporezivog nagrađivanja zaposlenika.

U visokoj sezoni Aminess hoteli i kampovi zapošljavaju 650 zaposlenika koji redovno sudjeluju u raznim edukacijama i programima usavršavanja kao što su komunikacijske vještine i vještine vođenja, strani jezici te prezentacijska i informatička znanja. Uz brojne programe edukacija, ove godine Aminess je pokrenuo i projekt Aminess Gourmet Lab koji pod vodstvom chefa Davida Skoke ima za cilj educirati mlade kuhare, konobare, barmene i ostale članove Aminess gourmet tima. Po završetku edukacija u sklopu projekta koji na jednom mjestu okuplja najveće stručnjake iz različitih ugostiteljskih područja, svi polaznici dobivaju i priznanje o sudjelovanju.

Projekt Certifikat Poslodavac Partner podržava generalni pokrovitelj portal MojPosao i poslovni tjednik Lider kao medijski pokrovitelj. Više o projektu Certifikat Poslodavac Partner možete doznati na stranici projekta www.poslodavacpartner.org .

Trenutno je 51 nositelj certifikata u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Srbiji: 24sata, A1 Hrvatska, AbbVie Hrvatska, AbbVie Bosna i Hercegovina, AbbVie Biopharmaceuticals GmbH Srbija, AbbVie Biofarmacevtska družba Slovenia, Addiko Bank, Aminess hoteli i kampovi, Atlantic Hrvatska, Atlantic Srbija, Cemex Hrvatska, Ciklopea, Coca-Cola HBC Hrvatska, Coca-Cola HBC B-H Sarajevo, CROSCO, Erste&Steiermärkische Bank, Europa – upravljanje nekretninama, FINA gotovinski servisi, Heineken Hrvatska, Henkel Croatia, HEP Opskrba, Herbalife Hrvatska, HiPP Hrvatska, Hrvatska banka za obnovu i razvitak, Hrvatska pošta, Hrvatska poštanska banka, Hrvatski Telekom, INA, INA MAZIVA, JGL, JT International Zagreb, Kaufland Hrvatska, Lidl Hrvatska, Luckia Hrvatska, McDonald's Hrvatska, Molson Coors Bosna i Hercegovina, Mylan Hrvatska, Philip Morris Zagreb, Plavi tim, PLIVA Hrvatska, Poslovna inteligencija, Procter & Gamble, Raiffeisenbank Austria, Sandoz, Sberbank, SOS Dječija sela Bosna i Hercegovina, STSI, Tele2, Top Računovodstvo Servisi, Valoviti papir Dunapack i Zagrebačka pivovara.

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.