Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Otkrij nam za koga želiš raditi i osvoji boravak u Opatiji!

Ispuni upitnik u okviru istraživanja Poslodavac prvog izbora i uživaj u odmoru na Jadranu.

Otkrij nam za koga želiš raditi i osvoji boravak u Opatiji!
I ove godine provodimo tradicionalno istraživanje o najpoželjnijim poslodavcima te detaljno otkrivamo u čemu se krije tajna njihove atraktivnosti. 
 
No, što to znači za tebe? S utrošenih pet minuta na popunjavanje online UPITNIKA i odgovorom na nagradno pitanje ulaziš u 'bubanj' i možeš osvojiti odlične nagrade:
 

 1.mjesto – boravak u prekrasnom Grand Hotel 4 Opatijska cvijeta

 
Očekuje te petodnevni boravak u dvokrevetnoj sobi na bazi polupansiona. Da, 5 dana možeš uživati s dragom osobom  i, što je najbolje, termin korištenja ove nagrade odabireš sam. Dovoljno je da svoj boravak najaviš hotelu 2 tjedna ranije.
 
Više o ovom prekrasnom hotelu možeš pronaći na njihovoj web stranici.  
 

2.mjesto – SmartWatch Huawei Band 3 Pro 

 
Sat odlikuju senzori brzine, žiroskop, magnetni senzor, heartbeat senzor, barometar, kompas i GPS. Uz to, vodootporan je do 50 metara dubine te ima jamstvo na 24 mjeseca. 
 
3. Uljni difuzor TaoTronics  
 
Ako tražiš osvježenje svog doma ili uredskog prostora, ovaj uljni difuzor predstavlja pravo rješenje. Jednostavan za korištenje i atraktivnog dizajna, uređaj će stvoriti ugodan, relaksirajući ambijent koji svaku prostoriju pretvara u oazu mira.
 
 

Istraživanje traje do 15.5.2020., a sretni dobitnici će o osvojenoj nagradi biti obaviješteni putem e-maila.

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.