Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Gdje se nalazite na ljestvici atraktivnih poslodavaca?

Krenulo je tradicionalno MojPosao istraživanje u kojem javnost bira svog poslodavca prvog izbora, pritom kreirajući listu najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj!

Gdje se nalazite na ljestvici atraktivnih poslodavaca?

Temeljem prikupljenih podataka MojPosao već tradicionalno, svakog proljeća, proglasi top 20 poslodavaca prema mišljenju javnosti. Nije na odmet spomenuti da, iz godine u godinu, u istraživanju sudjeluje gotovo 20.000 ispitanika kao i da tvrtke dobitnice priznanja tu informaciju rado ističu u svojoj korporativnoj komunikaciji. 

Važno je naglasiti da odgovori odnosno imena tvrtki nisu unaprijed ponuđeni, već ispitanici samostalno, ''iz glave'', navode svoj prvi, drugi i treći odabir idealnog poslodavca.

Također, istraživanjem doznajemo i neku druge zanimljive podatke, poput informacije koliko dobra mora biti ponuda, a obećana plaća veća od one koju trenutno imamo, da bismo napustili postojećeg i otišli raditi kod nekog drugog poslodavca, jesu li nam važnije materijalne beneficije ili harmonični odnosi na radnom mjestu i u kojoj mjeri smo spremni na preseljenje ako nam se pruži prilika za rad kod našeg poslodavca prvog izbora.

Rezultate dosad provedenih istraživanja, njih ukupno 13, možete provjeriti na službenoj stranici istraživanja Poslodavac prvog izbora

A sada dolazimo do onog najvažnijeg pitanja - gdje se vaša tvrtka nalazi na ljestvici najpoželjnijih poslodavaca?

Mislimo da je došlo pravo vrijeme da doznate odgovor na to pitanje kao i da vam strateški rad na eksternom employer brandingu postane jedan od prioriteta u narednom razdoblju. Ako vam zatreba pomoć i poneki savjet, obratite nam se s povjerenjem na marketing@moj-posao.net.

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.