Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

LAST CALL! Istražite zadovoljstvo vaših zaposlenika

Pridružite se istraživanju do 1. prosinca i uđite u natjecanje za nagradu 'Najbolji poslodavac'.

LAST CALL! Istražite zadovoljstvo vaših zaposlenika

Čime su moji zaposlenici zadovoljni, a što bi htjeli promijeniti? Dolaze li motivirani na posao ili kroz uredska vrata prolaze s 'grčem u želucu'? Kako ih mogu potaknuti na kvalitetniji rad koji će rezultirati boljim poslovnim rezultatima?

Pitanja poput ovih muče svakog poslodavca koji doista brine o svojem poslovanju i ljudima koji rade za njega. Upravo zato, s ciljem pronalaska pravih odgovora koji će pridonijeti poboljšanju upravljanja ljudskim resursima i ukupnog zadovoljstva zaposlenika, portal MojPosao posljednjih 13 godina provodi Istraživanje zadovoljstva zaposlenika.

Putem anketnog upitnika, koji uz ona standardna nudi mogućnost postavljanja dodatnih, specifičnih pitanja po vašem izboru, možete na brz i jednostavan način saznati stupanj zadovoljstva i angažiranosti vaših zaposlenika te glavne faktore njihove motivacije.

Također, sve tvrtke koje istraživanje provedu do 1.12. 2019., a broje više od 20 zaposlenika, ulaze u natjecanje za nagradu 'Najbolji poslodavac' koja će tvrtkama dobitnicama biti dodijeljena u sklopu HR konferencije 'Mistake management: kako pasti i izrasti', 11.12.2019. u hotelu Westin Zagreb. Više o konferenciji možete pročitati na http://lider.events/hr-konferencija/program/.

Ove godine ekskluzivno za sve tvrtke koje prvi puta sudjeluju u Istraživanju dodjeljujemo nagradu Best new entry – najbolje plasirana nova tvrtka u Istraživanju.

I zato, iskoristite priliku i pridružite se Istraživanju zadovoljstva zaposlenika!

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.