Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Od dobre ideje do najbolje (HR) prakse!

MojPosao od 2010. godine nagrađuje uspješne projekte kojima su organizacije, timovi ili pojedinci unaprijedili svoje poslovanje i povećali kvalitetu rada svojih zaposlenika.

Od dobre ideje do najbolje (HR) prakse!

Dok se polako primičemo kraju još jedne (vjerujemo uspješne) poslovne godine, shvaćamo kako je došao pravi trenutak za pogled u 'retrovizor sjećanja' i osvrt na ideje, odluke i projekte koji su obilježili godinu na izmaku.

Konkretnije, idealno je to vrijeme za prijavu za nagradu Najbolje HR Prakse, i to našeg originalnog HR projekta koji je, doprinosom organizacijskog tima ljudskih potencijala, prošao razvojni put od dobre ideje do savršenog rješenja i time pridonio poslovnom uspjehu tvrtke, odnosno povećanju razine zadovoljstva i angažiranosti naših zaposlenika.

O kakvim je projektima riječ?

Možda ste kreirali novi sustav nagrađivanja vaših zaposlenika temeljen na njihovu učinku i time ostvarili značajan rast prihoda?

Ili ste, primjerice, redefinirali vaš proces regrutacije novih zaposlenika što je rezultiralo pronalaskom novih, kvalitetnih kandidata i snižavanjem stope neželjenih odlazaka radnika?

A možda ste uspostavili novi program mentoriranja i edukacije namijenjen studentima kao zalog za budućnost?

Ovo su samo neki od primjera dobrih i uspješnih HR praksi, a mi s nestrpljenjem očekujemo nove prijave inovativnih projekata koji promiču ulogu i utjecaj ljudskih resursa na cjelokupno poslovanje kompanija.

Stoga, prijavite projekt kojim se ponosite i uđite u konkurenciju za Najbolje HR prakse 2019.!

Nagrade će biti dodijeljene u okviru 8. HR Days konferencije, a rok za prijavu projekta je 20. veljače 2020. godine.

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.