Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Imate li razrađenu strategiju Employer brandinga?

Otkrijte nam što sve činite kako biste izgradili i njegovali imidž poželjnog poslodavca.

Imate li razrađenu strategiju Employer brandinga?

Dobar glas se daleko čuje, a loš još dalje. 

Ova nadaleko poznata narodna poslovica, osim u svakodnevnom životu, itekako je primjenjiva i u poslovnom okruženju. Jer, dok dio tvrtki već duži niz godina u našim, ali i očima šire javnosti, uživa odličan status, neke druge kompanije na nas niti približno ne ostavljaju takav dojam.

No, jeste li se ikad zapitali temeljem čega određene tvrtke dolaze na 'dobar glas' i kako grade imidž poželjnog poslodavca? U čemu se krije njihova tajna?

Pored kvalitetnog proizvoda i profesionalnog rada, stupova svakog uspješnog poslovanja, dio odgovora zasigurno se krije u Employer branding aktivnostima koje neke tvrtke provode kako bi se, u svrhu zadržavanja postojećih kvalitetnih zaposlenika i privlačenja novih, talentiranih kandidata, predstavile kao poželjno mjesto za rad.

Radite li i vi na vašem Employer brandingu? Tko je unutar vaše tvrtke zadužen za provođenje aktivnosti usmjerenih na jačanje tvrtkinog imidža? Koje alate koristite? I ono najvažnije, kakve rezultate ste dosad primijetili?

Otkrijte nam vaša iskustva u najnovijem MojPosao Istraživanju o Employer brandingu!

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.