Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Tko su najatraktivniji poslodavci u Hrvatskoj?

Ponovno kreiramo listu najpoželjnijih tvrtki za rad i trebamo tvoju pomoć!

Tko su najatraktivniji poslodavci u Hrvatskoj?

Jeste li ikad razmišljali o tome za koju bi tvrtku u Hrvatskoj bilo najbolje raditi? Što mislite, koji poslodavac najviše brine o svojim zaposlenicima, pružajući im kvalitetne uvjete za rad i dobra primanja? I na koncu konca, u kojoj kompaniji biste htjeli raditi kada biste mogli birati?

Na ova pitanja portal MojPosao već duži niz godina odgovore pronalazi provođenjem istraživanja Poslodavac prvog izbora, koje za cilj ima otkriti koji su poslodavci na hrvatskom tržištu rada najatraktivniji općoj javnosti.

Sudionici istraživanja samostalno, bez sugestija s naše strane i ponuđenih odgovora, kreiraju listu poslodavaca kod kojih bi željeli raditi i pritom navode razloge zbog kojih upravo te poslodavce i tvrtke smatraju idealnim mjestom za rad.

A koji poslodavci bi pronašli svoje mjesto na tvojoj listi ‘najpoželjnijih’? I zašto baš oni? Ispuni UPITNIK, sudjeluju u istraživanju i uđi u konkurenciju za osvajanje vrijednih nagrada: 

  • Električni romobil Xiaomi
  • Bluetooth zvučnik
  • Slušalice MSI Buds bežične slušalice

Istraživanje traje do 1.5.2022., a sretni dobitnici će o osvojenoj nagradi biti obaviješteni putem e-maila.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.