Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Kako je kriza utjecala na tržište rada u regiji?

Pridružite nam se na prvom regionalnom webinaru o poslovanju u vrijeme krize.

Kako je kriza utjecala na tržište rada u regiji?

Nakon što smo u protekla dva tjedna provjerili na koji način se domaće tvrtke nose s posljedicama pandemije koronavirusa, red bi bio da čujemo iskustva poslodavaca iz regije!

Iskustva i prakse iz zemalja regije

MojPosao ovog petka, 8. svibnja, u 15 sati organizira prvi regionalni webinar na temu "Situacija na tržištu rada regije nakon pandemije i kako dalje".

Kroz otvoreni razgovor s predstavnicima uspješnih tvrtki iz Bosne i Hercegovine, Sjeverne Makedonije, Slovenije i Hrvatske otkrit ćemo kako se aktualna kriza odrazila na gospodarske prilike u zemljama u regiji i pritom doznati nešto više o različitim pristupima upravljanju ljudskim potencijalima u kriznim prilikama.

Ovog puta ćemo tako ugostiti HR stručnjake; Mirjanu Vikadović (Perutnina Ptuj d.d, Slovenija), Ivanu Dojčinovska Stojanović (NLB Banka AD Skopje, Sjeverna Makedonija), Zlatana Deljkića, (ASA Osiguranje, BIH) i Anu Josipović (METRO C&C Hrvatska).

Baš kao i dosad, prijava na webinar je BESPLATNA, a prijaviti se možete putem LINKA.

Vidimo se u petak u 15 sati!

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.