Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

HR i novo 'normalno' na radnom mjestu

Pridružite nam se na regionalnom webinaru o prilagodbi tvrtki na nove okolnosti poslovanja.

HR i novo 'normalno' na radnom mjestu

Poslije 2 mjeseca izolacije i socijalnog distanciranja, za vrijeme kojih smo se uvjerili kako posao u većini slučajeva možemo itekako kvalitetno odraditi i na daljinu, da sastanci preko zoom-a nisu nikakav bauk i da kave s kolegama možemo 'ispijati' i u virtualnom okruženju (iako to nije 'to'), zahvaljujući popuštanju mjera posljednjih tjedana smo se polako krenuli vraćati u urede.

No, kako u praksi doista izgleda vraćanje u radne prostore koje smo prije nekoliko mjeseci napustili? Protječe li sve glatko ili pak stvari nisu baš tako jednostavne? I kako uopće izgleda to 'novo normalno' u radnom okruženju?

MojPosao ovog četvrtka, 04. lipnja, u 10 sati organizira drugi regionalni webinar, ovaj put na temu "Utjecaj koronavirusa na HR i "nova normala" na radnom mjestu".

HR stručnjaci regionalnih tvrtki iz Bosne i Hercegovine, Makedonije, Slovenije i Hrvatske otkrit će nam kako je koronavirus utjecao na njihove firme i HR odjele te kako iz njihove perspektive izgleda „nova normala“ na radnim mjestima.

Baš kao i dosad, prijava na webinar je BESPLATNA, a prijaviti se možete putem LINKA.

Vidimo se u četvrtak u 10 sati!

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.