Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Zadnja prilika za prijavu u Istraživanje zadovoljstva zaposlenika

Još je malo vremena ostalo do kraja godine, a time i do proglašenja najboljih poslodavaca za 2020. godinu.

Zadnja prilika za prijavu u Istraživanje zadovoljstva zaposlenika
Vrijeme je da se rezimira godina na izmaku i da se postave planovi za iduću. A kako bolje završiti godinu nego tako da pitate svoje zaposlenike kako su! Ili još bolje, pitajte svoje zaposlenike kako su, a oni vas možda nagrade za proteklu godinu tako da vam osiguraju nagradu za najboljeg poslodavca!
 
I da, bez obzira na epidemiološku situaciju, naše nagrade za najbolje poslodavce biti će dodijeljene 10.12. bilo uživo ili virtualno!
 
A kako do nagrade? Jednostavno! Odite na web stranicu Istraživanja zadovoljstva zaposlenika, prijavite se u istraživanje, pošaljite upitnik zaposlenicima i saznajte:
 
  • Opću ocjenu zadovoljstva zaposlenika vaše tvrtke
  • Stupanj angažiranih i lojalnost zaposlenika
  • Kako vaša tvrtka stoji u usporedbi s drugim tvrtkama iz vaše branše i s najboljim hrvatskim poslodavcima
 
Ukoliko imate više od 20 zaposlenika, zaposlenici su vam vrlo zadovoljni i spremni su to reći, vi ste idealan kandidat za nagradu najboljeg poslodavca!
 
I požurite, jer prijave samo što nisu završile! Kako biste si osigurali nagradu, istraživanje morate provesti do 1. prosinca 2020.
 
Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju.  
 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.