Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Kako vas doživljavaju vaši zaposlenici?

Do odgovora možete stići provođenjem Istraživanja zadovoljstva zaposlenika.

Kako vas doživljavaju vaši zaposlenici?

Najvažnije pitanje proteklih godinu dana zasigurno je: „kako si?“.

Upućujemo ga obitelji, prijateljima, poznanicima, ali jeste li to pitali svoje zaposlenike?

Izazovna godina je iza nas, a po svemu sudeći niti ova neće biti baš puno lakša. Jeste li se zapitali kako vaši zaposlenici doživljavaju vas kao poslodavca, kako ocjenjuju radne uvjete i organizaciju rada, koliko su zadovoljni? Je li im angažiranost porasla ili možda pala u ovim uvjetima? Bi li vas vaši zaposlenici preporučili kao poslodavca svojim prijateljima i poznanicima?

Na ovo i mnoga druga pitanja odgovore daje Istraživanje zadovoljstva zaposlenika, koje od 2007. godine provodi MojPosao, te vam omogućuje da na  brz, jednostavan i pouzdan način ispitate u kojoj mjeri su vaši radnici angažirani i zadovoljni.

Istraživanjem se, osim uvida u stanje tvrtke, dobiva i usporedba ocjena kategorija zadovoljstva zaposlenika u odnosu na najbolje tvrtke u kategoriji, sve tvrtke koje sudjeluju u istraživanju i u odnosu na tvrtke iste djelatnosti.

Uz pregled stanja u vašoj tvrtki nije na odmet i malo employer brandinga

Sigurni smo da ste čuli za Rimčevu radikalnu transparentnost, kojoj se priklonio i Bornfight pa je tako najnoviji trend javno davati podatke  koji su se do nedavno smatrali poslovnom tajnom. Sve je to dio employer brandinga proizašlog upravo iz Istraživanja zadovoljstva zaposlenika.  

Ukoliko provedete istraživanje do 30.11. 2021., a imate više od 20 zaposlenika, ulazite u natjecanje za nagradu „Najbolji poslodavac“ gdje imate priliku odmjeriti „snage“ s najboljima!

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.