Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Koliku plaću (ovisno o radnom mjestu) očekuju kandidati za posao?

MojaPlaća je jedino online istraživanje koje prati iznose plaća i nudi pregled beneficija zaposlenika.

Koliku plaću (ovisno o radnom mjestu) očekuju kandidati za posao?

Prošlo je godinu dana od početka epidemije u Hrvatskoj. Naredna dva tjedna su postala ključno vremensko razdoblje u našim životima, tvrtke su doživjele padove i uspjehe, ili barem povratak na neke prihvatljive razine poslovanja, ali neizvjesnost je i dalje prisutna. Nerijetko su se rezale beneficije, baš kao i plaće, i sada je vrijeme da se nagrađivanje zaposlenika postepeno vrati.

Međutim, čime i koliko nagraditi zaposlenike? Za početak bilo bi korisno znati kako nagrađuju druge tvrtke iz iste djelatnosti ili one slične veličine. Ukoliko je tipično za vašu djelatnost jedna vrsta beneficija (recimo rad od doma) i vi ju jedini ne nudite, moguće je da će vaši zaposlenici početi tražiti posao u tvrtkama koje im to omogućuju. 

S druge strane, često tvrtke nemaju na raspolaganju neograničenu količinu novca predviđenog za plaće i povišice. Potrebno je saznati koliku plaću morate dati da bi i dalje bili konkurentni na tržištu, a da ne „potrošite“ previše. Na ova i sva druga pitanja, odgovore vam daje servis MojaPlaća.

MojaPlaća je online istraživanju koje prati iznose plaća, financijskih i nefinancijskih beneficija za 370 radnih pozicija u Republici Hrvatskoj. Sadrži podatke preko 33.000 ispitanika koji nisu stariji od godinu dana i koji se svakodnevno ažuriraju te nudi pregled financijskih i nefinancijskih beneficija zaposlenika.

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.