Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Odabrani dobitnici nagradnog natječaja 'Poslodavac prvog izbora'!

Sedamnaestu godinu zaredom provjerili smo tko su najpoželjniji poslodavci u Hrvatskoj, a pritom smo odlučili podijeliti vrijedne nagrade!

Odabrani dobitnici nagradnog natječaja 'Poslodavac prvog izbora'!

U svakog dana sve brojnijem društvu općeprihvaćenih istina, odnosno aksioma, poput one kako Sunce svakog dana izlazi na istoku, a zalazi na zapadu, ili Linekerovog zaključka kako je „nogomet jednostavna igra u kojoj uvijek pobjeđuju Nijemci“, već neko vrijeme se nalazi i ona prema kojoj je najpoželjniji poslodavac u Hrvatskoj, i to bez premca, dm-drogerie markt.

Potvrdilo je to i ovogodišnje, ukupno 17. po redu istraživanje Poslodavac prvog izbora nakon kojeg je dm ponovno završio na vrhu liste najatraktivnijih poslodavaca prema mišljenju javnosti.

I to dvanaestu godinu u nizu!

Kao i dosad, pored samog istraživanja o najposlodavcima u Hrvatskoj, ponovno smo organizirali i nagradni natječaj koji je ponudio mogućnost osvajanja vrijednih nagrada, a pred vas smo stavili zadatak kreiranja što originalnije rođendanske čestitke povodom 20. obljetnice rada portala MojPosao.

U konačnici, nakon višesatnih rasprava, odabrali smo najposebnije čestitke i najdomišljatije čestitare.

1. Emily je osvojila glavnu nagradu, Električni romobil Xiaomi, zahvaljujući poruci:

„20 godina nije mali broj, rođendan od MojPosao proslavila bih kao da je moj! Ovaj najbolji portal puno mi znači, uz mene je uvijek jer zajedno smo jači! Uz šarenilo balona i konfeta u zraku, jer MojPosao me nikada ne ostavlja u mraku! Zato neka u ritmu glazbe proslava krene, pa da MojPosao romobilom novim možda razveseli i mene! Torta bitiće također spremna, pa 20-ti je rođendan i ne smijem biti lijena! Neka najboljem portalu uvijek cvijetaju ruže, i da bude uz nas što duže! Neka živi još godina 300 i pratitelja će biti puno više, neka se MojPosao i dalje zlatnim slovima piše!“

2. Druga nagrada, Xiaomi Mi Smart Band 4 odlazi u ruke Andree koja nam je poručila:

„Dragi portalu MojPosao, dragi portalu koji me uveo na tržište rada i omogućio mi pronalaženje mojeg prvog zaposlenja, SRETAN VAM ROĐENDAN! Hvala Vam na dvadeset godina truda i ulaganja, hvala Vam na dvadeset godina spajanja posloprimaca i poslodavaca i olakšavanja mladim ljudima da pronađu željeno zaposlenje. Pronalazak zaposlenja, bilo da se radi o prvom ili o novom poslu, je velika životna prekretnica, a Vi ste svojim radom omogućili da ta prekretnica bude lakša. Hvala Vam za sve dosadašnje godine i želim Vam da svaka godina bude još uspješnija od prethodne ta da ću Vam za sljedećih dvadeset godina ponovo moći čestitati i zaželjeti sve najbolje!“

Treću nagradu, MSI Buds bežične slušalice, osvojila je Ana-Mari, a u njenoj čestitci je pisalo:

„Dragi timu portala MojPosao, ne znam da li ste svjesni svoje kontribucije dugi niz godina među mladom ekipom koja je tek poslije fakulteta pronalazila sebe, ako niste, osobno vam potvrđujem da je puno veća nego što vam se čini. Želim Vam uspješni nastavak, razvoj i prilagodbu svim novim trendovima koje pratite u ovom području. Niste samo centralno mjesto u koje svi imamo povjerenja za naš najosjetljiviji dio života, već centralno mjesto za savjet, podršku, usmjeravanje i prezentiranje svih mogućih opcija. Vi ste onaj tihi prijatelj koji s tobom pije kavu dok te savladava tuga što ne radiš, dok su svi drugi na poslu, koji ti daje nadu i dijeli savjete kao barmen na šanku. Posao imam već dugi niz godina, portal i dalje pratim. Sretan rođendan frende!“

Čestitamo svim dobitnicima i zahvaljujemo na sudjelovanju! 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.