Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Preuzimaju li e-learning platforme vodeću ulogu u svijetu edukacija?

Sudjelujte u istraživanju o online platformama za učenje, podijelite s nama vaša iskustva i razmišljanja o e-learningu!

Preuzimaju li e-learning platforme vodeću ulogu u svijetu edukacija?

Iako će zbog bojazni da ih se ne proglasi nemaštovitim ziherašima koji pate od kroničnog manjka pustolovnosti rijetki to otvoreno i naglas priznati, ljudi uživaju boraviti u zoni komfora. U poznatom ambijentu, okruženi osobama s kojima dijelimo identitetske, svjetonazorske i kulturuloške osobine, baveći se stvarima bez faktora iznenađenja, potencijalnu ugrozu zbog nastanka stresa svodimo na sebi prihvatljivu razinu. Osjećamo se ugodno i sigurno. Mirujemo.

I stagniramo. 

Sviđalo se to nama ili ne, jedino napuštanjem tog pouzdanog i sigurnog utočišta, u kojem ne postoji niti jedan krivudav i neprokrčen puteljak u nepoznato, imamo priliku rasti. Napredovati. Učiti.

Otkako su nesigurnost i krize koje dolaze u valovima postale naša svakodnevica, ti naizgled nepopustljivi 'zidovi od komfora' krenuli su se urušavati. Srećom, nakon početnog šoka, shvatili smo kako stvari možemo preokrenuti u našu korist, istraživanjem novih i neutabanih staza. 

Preslagivanje karijernih prioriteta, pronalazak novih poslovnih izazova te promjena radne okoline postale su nova, značajna stepenica na putu mnogih.

Baš poput ulaganja u obogaćivanje našeg znanja i usavršavanje vještina.

Edukacije i online tečajevi pokazali su se neizmjerno korisnim alatima za unaprijeđivanje karijera posloprimaca u Hrvatskoj. Istovremeno, one su silno vrijedan dodatak našim životopisima i nerijetko 'jezičac na vagi' koji poslodavcu potvrđuje kako smo upravo mi, oboružani tim vrijednim znanjem, savršen dodatak njihovom timu.

No, koje online/ elearning platforme predstavljaju pravi izbor za nas? U kojim područjima možemo ostvariti najveći profesionalni iskorak online edukacijama? Koje su prednosti, odnosno nedostaci, virtualnih edukacija u usporedbi s onima koje se odvijaju uživo?

Odgovore na ova pitanja tražimo u okviru novog istraživanja o Online platformama za učenje, portala EduCentar. Podijelite s nama vaša razmišljanja i iskustva jer znanje se dijeljenjem množi!

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.