Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Croatia osiguranje potvrdilo status Poslodavca Partnera

Tržišni lider na području osiguranja koji posluje u okviru Adris Grupe prvo je i trenutno jedino osiguravajuće društvo koje je steklo ovaj certifikat.

Croatia osiguranje potvrdilo status Poslodavca Partnera

Croatia osiguranje, tržišni i digitalni lider u području osiguranja u Hrvatskoj, kontinuirano stavlja veliki naglasak na sveukupnu dobrobit zaposlenika nudeći konkurentne radne uvjete, dodatne benefite te mogućnost daljnjeg profesionalnog razvoja u ugodnom i stimulativnom okruženju, što su i ove godine dokazali certifikatom Poslodavac Partner.

„Croatia osiguranje nije samo poslodavac svojim zaposlenicima, već njihov istinski partner. Koliko smo posvećeni kvalitetnom upravljanju ljudskim potencijalima, najbolje pokazuje činjenica da svakom zaposleniku neprestano pružamo nove mogućnosti za kontinuirani poslovni i osobni razvoj. U Croatiji smo posebno ponosni na suradnju s FER-om i INSURTECH specijalistički poslijediplomski studij na kojem se obrazuje već druga generacija naših kolega stručnjaka, a od iduće akademske godine će i za sve ostale biti otvorena mogućnost postdiplomskog obrazovanja. Uz to, fokusirani smo na inicijative i programe kojima nagrađujemo i motiviramo najbolje zaposlenike koji čine razliku, ali i na privlačenje novih kadrova koji će donijeti nove dodane vrijednosti Croatijinom timu“, istaknuo je Tomislav Zorić, direktor Sektora za upravljanje ljudskim potencijalima.

Kako bi zadovoljili sve kriterije za postizanje certifikata, Croatia osiguranje moralo je proći kroz nezavisnu analizu cijelog sustava upravljanja ljudskim resursima. Analiza je obuhvatila pet ključnih HR područja – strategiju, procese regrutiranja i selekcije, upravljanje učinkom zaposlenika, usavršavanje i razvoj zaposlenika, te odnos prema zaposlenicima. U svakom su području iz Croatije su pokazali izvrsnost, te se istaknuli fokusom na strateško planiranje upravljanja ljudskim resursima, kvalitetnim dizajnom i provedbom procesa selekcije kandidata za otvorena radna mjesta. Ove su godine posebno dobre rezultate pokazali i u usavršavanju i razvoju zaposlenika.

„Najveća vrijednost kompanije su zaposlenici. Izvrsnost je nešto što njegujemo u oba smjera – nas kao kompanije prema zaposlenicima, ali i zaposlenika prema kompaniji, koji znanjem, inovativnošću i poslovnim postignućima čine CO kao kompaniju ovako uspješnom“, poručuje Tomislav Zorić.

Croatia osiguranje je tako potvrdila da ima jedne od najboljih HR praksi u Hrvatskoj, te da kontinuirano mjeri svoju uspješnost u upravljanju potencijalima, razvijajući nove prakse i ulažući značajne napore u ovo kao konkurentsku prednost na tržištu.

Certifikat Poslodavac Partner dodjeljuje se organizacijama koje, bez obzira na veličinu i eksponiranost u javnosti, zadovoljavaju standarde kvalitete u upravljanju ljudskim resursima. Kriteriji za postizanje certifikata postaju sve zahtjevniji, a nositelji certifikata sve inovativniji.

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.