Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Trebate sezonske radnike? Zadnji je trenutak da se prijavite na Sezonac.hr

Najveće online okupljanje istaknutih poslodavaca na tržištu rada i kandidata koji žele raditi u turizmu i sezoni ove godine će se održati od 24. siječnja do 2. veljače.

Trebate sezonske radnike? Zadnji je trenutak da se prijavite na Sezonac.hr
Tržište rada već se dobrano priprema za nadolazeću sezonu, pripreme počinju praktički čim se proslavi Nova Godina. Brojni poslodavci rade kalkulacije koliko i kojih resursa će im trebati kako bi sve prošlo uspješno. Pri tome su najbitniji ljudski resursi, jer bez kvalitetnih radnika, nema ni uspješne sezone.
 
Upravo zbog potrebe tržišta rada, MojPosao svake godine organizira online sajam poslova u turizmu i sezoni - Sezonac.hr. Najveće je to online okupljanje istaknutih poslodavaca na tržištu rada i kandidata koji žele raditi u turizmu i sezoni, a koje se ove godine održava od 24. siječnja do 2. veljače
 
Tijekom svih 10 dana koliko traje sajam, njegova će virtualna vrata biti otvorenima od 0 do 24 sata čime se omogućuju posjete raznim kandidatima u vremenu kad njima to odgovara putem svih mobilnih uređaja i računala. Imate priliku još samo do danas 16. siječnja za izvršiti prijavu za sudjelovanje te osigurati svoje mjesto na sajmu kao DeLuxe, Superior ili Classic izlagač.
 
Znate li da Sezonac.hr broji ukupno preko 950.000 pregleda i 56.000 prijava? Osim prijava koje dobiju, poslodavcima sudjelovanje donosi i ulog u employer branding, obzirom na intenzivnu marketinšku kampanju sajma koja vrijedi preko 300.000 kuna te priliku da na jedinstveni način predstavite svoju tvrtku posloprimcima.
 
Prisjetite se i prednosti sudjelovanja na Sezonac.hr:
 
  • okupljanje poslodavaca i posloprimaca na jednom mjestu u idealnom vremenu pripreme za sezonu
  • prezentiranje vaših jakih strana kao poslodavca i zapošljavanje najboljih mogućih kandidata
  • brza i jednostavna komunikacija između poslodavca i posloprimca u cilju bržeg zapošljavanja
  • kvalitetna prezentacija tvrtke i uvjeta zapošljavanja, koja će vas istaknuti od konkurencije
 

Iskustvo sudionika:

 
„Virtualni sajam poslova u turizmu pravovremeno nam je pružio mogućnost predstavljanja kompanije i nas kao poslodavca zainteresiranim kandidatima te smo na efikasan, zanimljiv i jednostavan način osigurali interakciju sa potencijalnim kadrovima.
 
Koncept Sajma u organizaciji Moj Posao pohvaljujem jer je inovativan, odličan i drugačiji. Suvremeniji pristup i platforma Sajma omogućavaju komunikaciju i pronalazak kadrova koji su motivirani za stjecanje novih iskustava te rad u turizmu i hotelijerstvu.
 
Protekle dvije godine sudjelovanja na Sajmu ocjenjujem uspješnima, dojmovi su pozitivni i zadovoljni smo ishodima koji su rezultirali zapošljavanjem novih kadrova na razini Maistra Hospitality Group.
 
Veselim se daljnjoj uspješnoj suradnji sa Moj Posao.“
 
Brankica Knežević
 
Rukovoditelj zapošljavanja
Maistra Hospitality Group (Maistra d.d.)
 
Ostala iskustva sudionika i više informacija potražite na Sezonac.hr
 

Krajnji je trenutak da osigurate svoje mjesto na Sajmu - rok za prijavu je 16. siječnja!

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.