Share
Tweet
Share

STUDIO MODERNA - TV PRODAJA - trgovina i usluge d.o.o.

Međunarodna smo korporacija. Studio Moderna Hrvatska je dio grupacije koja djeluje na 21 tržištu u Europi s ukupno preko 7.000 zaposlenika. Stojimo iza jakih i uspješnih brandova poput Dormea, Delimana, Walkmaxxa, Top Shopa, Rovusa i Wellnea. S naših 6 kanala prodaje, uključujući mrežu od 32 dućana, danas smo jedinstven primjer omni-channel kompanije na hrvatskom tržištu koja broji preko 450 zaposlenika.

Rasli smo na temeljima direktnih prodajnih kanala poput direktne TV prodaje, telemarketinga, kataloške prodaje, koje i dalje njegujemo. Naši Top Shop i Dormeo dućani danas generiraju najveći udio u ukupnom prometu. Rastemo i surađujući s našim veleprodajnim partnerima, koji nam osiguravaju prisutnost na dodatnih 750 prodajnih mjesta. Tu je i naš najbrže rastući, online, kanal. S 4 web-shopa (Top Shop, Dormeo, Delimano, Walkmaxx) koji rade odličan posao, bilježimo značajan prirodni rast od preko 20% iz godine u godinu.

Jedan dan u Studio Moderni niz je uspješnih priča, iskustava zadovoljnih kupaca, postignutih dogovora, danih savjeta, razmijenjenih ideja i poslanih komunikacijskih poruka, kroz razne marketinške kanale i formate. Snazi naših brendova, povjerenju koje nam naši kupci daju i angažiranosti naših zaposlenika svjedoče podaci o tome što se u 24 sata dogodi u Studio Moderni Hrvatska.

Dnevno naše dućane posjeti više od 1.500 kupaca. U isto vrijeme uspješno zaključimo preko 3.000 telefonskih prodajnih poziva što je djelomice rezultat velike prisutnosti na televiziji. Svaki dan smo na TV-u prisutni s ukupno 6 h promotivnog sadržaja na mnoštvu TV kanala, gdje pričama naših stvarnih zadovoljnih kupaca približavamo naše proizvode javnosti. Dnevno prodamo više od 6.000 proizvoda. Također, dnevno pošaljemo i preko 2.000 kataloga na adrese naših vjernih kupaca. Dodatno, trudimo se da naši kupci za akcije i ponude uvijek saznaju na vrijeme i ne propuste kreirane prilike. U 24 sata, naše web stranice posjeti preko 10.000 posjetitelja, čineći ukupno 2.6 milijuna web impresija.

Velika smo kompanija i trenutno u Hrvatskoj zapošljavamo preko 450 zaposlenika, približavajući se brojci od 500, zahvaljujući konstantnom širenju poslovanja.

Svaki naš zaposlenik kod nas ima drugačiju priču, jer u Studio Moderni ne postoji klasičan karijerni put. Osiguravamo našim zaposlenicima mogućnost napredovanja, promjene radnih pozicija unutar odjela, promjenu samih odjela, ali i međunarodnu mobilnost unutar Studio Moderna grupacije. Potičemo pozitivno, ugodno i prijateljsko radno okruženje, zadržavajući dobre međuljudske odnose, uvažavajući jedni druge, mišljenja, stavove i različitosti. Svakog zaposlenika nastojimo dodatno motivirati uz:

  • Stimulativna primanja
  • Interne i vanjske edukacije zaposlenika
  • Sudjelovanja u konferencijama i panelima
  • Osiguran sistematski pregled svim zaposlenicima
  • Posebne zaposleničke popuste kod nas i kod više od 30 eksternih partnera
  • Nagradna putovanja
  • Team buildinge, zabave i druženja
  • Tradicionalni veliki SM party
  • Božićne predstave za djecu
  • Dnevno svježe voće u uredima

Pridružite nam se!

Postanite dio uspješnog, motiviranog i dinamičnog tima Studio Moderne Hrvatska i razvijajte se s nama.
Vaše otvorene zamolbe i upite vezane uz već objavljene pozicije šaljite na adresu:
kadrovi.hr@studio-moderna.com

Za sva pitanja vezana uz zapošljavanje slobodno nas kontaktirajte na broj telefona:
01 6326 366

#jermiznamokako

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.