Share
Tweet
Share

STUDIO MODERNA - TV PRODAJA - trgovina i usluge d.o.o.

Vodeći u Europi

STUDIO MODERNA - TV PRODAJA d.o.o. dio je Studio moderne d.o.o., vodeće kompanije iz područja direktnog marketinga i prodaje na teritoriju centralne i istočne Europe. Svojom jedinstvenom, visoko sofisticiranom infrastrukturom oglašavanja, marketinga, multi-kanalne prodaje i distribucije, prepoznati smo kao inovativni stručnjaci u izgradnji cijenjenih robnih marki te ponudi vrhunskog asortimana, što dokazuje i naš ubrzan poslovni rast praćen zavidnim prodajnim rezultatima.

Danas je Studio Moderna prisutna u 20 europskih zemalja, dnevno ima zakupljenih 300 sati TV programa što osigurava gledanost od oko 300 milijuna ljudi. U svakom trenutku direktni kontakt s kupcem ostvaruje više od 7000 zaposlenika putem lanca od 270 maloprodajnih trgovina, 130 šoping webportala, raširene mreže veleprodajnih partnera, kreativne kataloške prodaje, 27 modernih kontakt centara kao i vlastite televizijske produkcije.

Kupci diljem svijeta svakodnevno svjedoče kvaliteti i korisnosti naših proizvoda, od naših samih početaka s Kosmodiskom (www.kosmodisk.com.hr), preko širokog asortimana proizvoda unutar popularnog branda Top Shop (www.topshop.com.hr), do danas vodećih europskih brandova spavaćeg programa – Dormeo (www.dormeo.com.hr) i inovativnog eko-kuhanja – Delimano (www.delimano.hr).

Uspjeh i rast naše kompanije često se ističe kao primjer poslovnog uspjeha do kojeg se može doći s dobrom idejom i od lokalne tvrtke razviti multinacionalnu kompaniju koja djeluje u više od dvadeset država. Radi inovativnog poslovnog pristupa, za naš poslovni model zainteresirane su i vodeće poslovne škole u svijetu od Harvarda do Berlina, Pariza, ali i brojne poznate svjetske kompanije. Studio Moderna je među malobrojnim poduzećima u svijetu gdje Microsoft ispituje najnovije softverske aplikacije.

Jedinstvena mješavina zabavne kupnje iz naslonjača, inovativnih tehnika prodaje i poštovanja prema kupcu osigurala je i nama u Hrvatskoj vodeći položaj na zahtjevnom hrvatskom tržištu.

Studio Moderna u Hrvatskoj

Tvrtka Studio Moderna osnovana je 1992. u Sloveniji, a već godinu kasnije stiže i u Hrvatsku. Uz kontinuirani rast i razvoj poslovanja od samih početaka, od 2008. hrvatska podružnica bilježi godišnji rast prihoda te snažnu prepoznatljivost svojih proizvoda i usluga.

Ponosni smo na najveći pozivni centar u Hrvatskoj koji djeluje na 2 lokacije – u Zagrebu i Osijeku. Također, intenzivnim širenjem mreže maloprodajnih dućana geografski pokrivamo sve glavne regije i gradove te osiguravamo učinkovitu distribuciju naših popularnih proizvoda. Daljnjim ulaganjima u vlastitu produkciju, razvoj brandova, strukturiranje ponuda i CRM analitiku, kontinuirano unaprjeđujemo svoje poslovanje na svim poljima i potvrđujemo status kompanije istinski orijentirane kupcu, inovativnih koncepata i kreativne operativne strategije.

Zaposlenici – faktor uspjeha

Najbitnija stavka uspjeha svake kompanije, a pogotovo to važi za brzo rastuće i inovativne firme kao što je Studio Moderna, su njezini ljudi. U Studio Moderni Hrvatska, kao i na razini grupe, imamo veliku obavezu i želju razvijati najveće talente i svim zaposlenima osigurati dobre uvjete za profesionalni i osobni rast.

U tom smislu našim zaposlenicima nudimo temeljito uvođenje u posao, kontinuirano usavršavanje i profesionalni razvoj kroz interne i vanjske edukacije, sudjelovanje u razvoju inovativnih poslovnih ideja i međunarodnim projektima, a dugoročno i mogućnost međunarodne karijere.

Naši su zaposlenici redom kreativni, inovativni i dinamični pojedinci, spremni na kontinuirano učenje, svakodnevne poslovne izazove i ostvarenje vrhunskih rezultata.

Sudjelovanje u ostvarenju novih poslovnih uspjeha i daljnjeg razvoja poslovanja, u ugodnom i prijateljskom radnom okruženju osobnog razvoja i napredovanja, vrijednosti su koje pružamo i svojim zaposlenicima i potencijalnim kandidatima.

Uhvatite priliku i postanite dio uspješnog tima u brzorastućoj i jednoj od najuspješnijih internacionalnih kompanija u području direktnog marketinga!

Vaše otvorene zamolbe i upite vezane uz zaposlenje očekujemo na adresi kadrovi.hr@studio-moderna.com.

Za sva pitanja vezana uz zapošljavanje slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 01 6326 366.

KORPORATIVNA STRANICA:

http://www.studio-moderna.com

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više. Uvjete korištenja možete pročitati ovdje.