Share
Tweet
+1
Share

CIKLOPEA d.o.o. za usluge i trgovinu

Tvrtka CIKLOPEA dinamična je organizacija koja se bavi razvojem i primjenom jezičnih rješenja visoke kvalitete za potrebe industrija medicine i farmacije, IT-a i softvera te tehnologije i proizvodnje.

Naša rješenja dijele se u tri osnovne grupe – prijevod, lokalizacija i konzalting, a fokusirani smo na dizajniranje vrhunskih jezičnih proizvoda sukladnih dinamici i potrebama suvremenog poslovanja, s naročitim naglaskom na centralizirano upravljanje višejezičnim sadržajima, agilnu lokalizaciju i kreativno prevođenje.

Tvrtku CIKLOPEA vodi profesionalni management i kod zapošljavanja fokus se stavlja na najkvalitetniji prevoditeljski i stručni kadar. Nastojimo biti različiti i prepoznati kao lider koji diktira trendove.

Želimo osigurati kvalitetu timskog rada prepoznavanjem potreba klijenata, potpunim angažmanom na stvaranju krajnjeg proizvoda te punim angažmanom znanja i vještina svakog tko je uključen u projekt, kao i visokorazvijenim vrijednostima tvrtke i poslovnom kulturom.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više. Uvjete korištenja možete pročitati ovdje.