Share
Tweet
Share
O MojPosao

Posao i savjeti za razvoj karijere - sve na jednom mjestu!

Tražite prvi posao, želite promijeniti postojeći i naći bolji? Na pravom ste mjestu, jer je MojPosao vodeći portal za oglašavanje slobodnih radnih mjesta s najvećom ponudom oglasa za posao u Hrvatskoj. Uloga portala je i spajanje posloprimaca i poslodavaca. Na portalu možete slobodna radna mjesta pretraživati prema kategorijama zanimanja ili županijama, a dostupna je i ponuda poslova iz inozemstva. Uz ponudu poslova u rubrici Vijesti možete pronaći novosti s tržišta rada u Hrvatskoj i svijetu, a u rubrici Savjeti korisne informacije o selekcijskim procesima, razvoju karijere, psihologijskim testiranjima, primjere životopisa i molbi te pravila poslovnog ponašanja. Kreiranjem online životopisa, tzv. Profila kao tražitelj posla imate mogućnost predstaviti se poslodavcima koji novog zaposlenika traže putem baze portala MojPosao. Prednost kreiranja Profila je što omogućava da na jednom mjestu pohranite sve bitne dokumente za prijavu na oglas, pratite prethodne prijave i spremate oglase koji su vam zanimljivi. Kako bi vas poslodavci lakše pronašli u bazi, potrebno je kvalitetno popuniti profil te pružiti što više relevantnijih informacija.



Kako bi poslodavci bolje predstavili svoju tvrtku, kreirani su Profili Poslodavaca koji ne samo da osiguravaju sve bitne informacije o određenoj tvrtki, već omogućuju i ‘praćenje’ poslodavca. Pratiti poslodavca znači primati obavijesti o novim natječajima za slobodna radna mjesta te druge značajne novosti vezane za poslovanje tvrtke u inbox na osobnom profilu. Oglasi za posao objavljeni na portalu mogu se pretraživati i preko MojPosao profila na društvenim mrežama. Na Facebook fan stranici postoji opcija Pretraga poslova gdje možete pretraživati objavljene oglase kao na portalu. Putem analize plaća na MojaPlaca.hr, možete se pripremiti za razgovor za posao kada na red dođe pitanje 'Kakvu plaću očekujete'. Besplatna analiza plaće uključuje osnovne informacije – iznos prosječne plaće za odabrano radno mjesto i usporedba sa plaćama kolega iz Češke, Slovačke, Mađarske, Srbije te Bosne i Hercegovine. Proširena analiza uključuje popis plaća ovisno o radnom iskustvu i županiji, popis beneficija za odabrano radno mjesto i savjete za pregovore oko povišice.



MojPosao organizira ili sudjeluje u nizu projekata usmjerenih na karijerni razvoj tražitelja posla. Najznačajniji među njima je Regionalni sajam poslova (do ove godine poznat kao: Virtualni dani karijera i znanja). To je jedan od naših najdugovječnijih projekata, koji omogućuje online susret poslodavaca i tražitelja posla. Samostalno razvijamo platformu, vodimo cjeloviti marketinški proces (prije, za vrijeme i nakon sajma), pomažemo klijentima u definiranju sadržaja i potrazi za novim zaposlenicima te stojimo na raspolaganju za sve upite tražitelja posla. 

Ekskluzivni poslovi tjedna

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.