Share
Tweet
Share

Significo d.o.o.

  • Adresa: Banjavčićeva 22, 10000 Zagreb
  • Telefon: 0911596061

O nama...

Tvrtka SIGNIFICO d.o.o. je mlada i dinamična tvrtka – partner VIPneta d.o.o. Naša misija je omogućiti ljudima jednostavnije komuniciranje po najpovoljnijim cijenama, ponuditi komunikacijsko rješenje za svaki dom. Naš cilj je biti najveći i najkvalitetniji SALES PARTNER u ITC industriji. Naša usluga JE jednostavna, brza i povoljna, uz najbolju moguću podršku Kupcu.

Ukratko o našem timu...

Danas tvrtka broji 87 zaposlenika, tim mladih i dinamičnih ljudi. Od početne ideje do danas, prošli smo put brzorastuće tvrtke, koja svoju strategiju oslanja na pružanje najkvalitetnije usluge svakom Korisniku. Iako smo relativno mlad tim, dovoljno smo veliki entuzijasti da svojim iskustvom, znanjem i aktivnošću nudimo zavidnu kakvoću usluga, znanja, te pružamo mogućnost profesionalnog razvoja.

Budućim zaposlenicima nudimo...

Svojim sadašnjim, ali i budućim zaposlenicima nudimo izuzetno poticajnu klimu za timski rad, ugodnu radnu atmosferu i stimulativna primanja. Puno ulažemo u dodatnu edukaciju zaposlenika kako bi u svakom trenutku bili spremni odgovoriti na izazove suvremene ITC industrije.

Naša postignuća...

Kao posebno dostignuće ističemo nagradu poslovne.hr našem direktoru, gos. Ferderberu –NAJUSPJEŠNIJI PODUZETNIK U 2009. godini.

Nalazimo se u programu pripreme za dodjelu godišnje nagrade ' Gazela ' , nakon što smo tijekom 2008. i 2009. ispunili sve tražene uvjete.

Također smo i u procesu pridobivanja službenog certifikata ' Poslodavac partner '.

2008. godine tvrtka je od VIPneta dobila nagradu za NAJVEĆI RAZVOJ, a 2009. godine nagradu kao LIDER ZA PROAKTIVNOST I INOVACIJU

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.