Share
Tweet
Share

ING-GRAD d.o.o.

OMOGUĆUJEMO SIGURAN POSAO RADNICIMA IZ GRAĐEVINSKE INDUSTRIJE

Tvrtka ING-GRAD d.o.o. osnovana je 1985. godine u Zagrebu, a od 1991. na tržištu je poznata pod današnjim nazivom. U svojem dugogodišnjem poslovanju tvrtka se istaknula kao jedna od vodećih u građevinskom sektoru u Hrvatskoj, a prepoznatljiva je po svojoj stabilnosti, konstantnom rastu te ujednačenom razvoju svih segmenata poduzeća. Rad i filozofija tvrtke ING-GRAD najbolje se ogleda u sloganu „Gradimo budućnost, obnavljamo baštinu“ što se očituje kroz široki spektar građevinskih radova, od obnove povijesnih zgrada i sakralne arhitekture do izgradnje modernih poslovnih i stambenih prostora te građevinskih radova iz područja energetike i izgradnje infrastrukture. 

Ono čime se ING-GRAD posebno ponosi je kvalitetan tim djelatnika na svim razinama od menadžmenta do operativnih izvršilaca te visok stupanj likvidnosti i uposlenosti. Svim zaposlenicima osigurava konkurentne uvjete te konstantno učenje i usavršavanje, napredak unutar kompanije i ispunjenje njihovih potencijala.

ING-GRAD

ULAGANJE U BUDUĆNOST

U budućnosti tvrtka ING-GRAD planira se zadržati u vrhu građevinske industrije po vrijednosti realiziranih projekata uz kontinuiran rast prilagodljiv tržišnoj situaciji koja se vrlo brzo mijenja kada je građevinska industrija u pitanju. Kako bi mogla ostvariti planove i u narednim godinama tvrtka ING-GRAD kontinuirano ulaže u nove tehnologije gradnje, vlastitu opremu i mehanizaciju, a dodatna ulaganja u digitalizaciju omogućit će još bolju optimizaciju posla koja će osigurati napredak i kvalitetnije uvjete rada.

ŠTO NUDIMO

  • PROFESIONALNO USAVRŠAVANJE
  • PLAĆENI TROŠKOVI PRIJEVOZA
  • BOŽIĆNICA
  • REGRES NA GODIŠNJI
  • BESPLATAN SMJEŠTAJ I OBROCI
  • NOVČANE NAGRADE
  • DODATAK NA STAŽ

POSTANITE DIO ING-GRAD TIMA

Na našoj internetskoj stranici možete pronaći više informacija o samoj tvrtki ING-GRAD te otvorene radne pozicije. Slobodno nam možete poslati prijavu za posao, mi ćemo vas kontaktirati u što kraćem roku s povratnom informacijom.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.