Share
Tweet
Share

ACCIAIERIE BERTOLI SAFAU SISAK društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju i usluge

O NAMA

Acciaierie Bertoli Safau, kompanija koja se bavi proizvodnjom čelika unutar Danieli Grupacije, svjetskog lidera u proizvodnji postrojenja i  strojeva za metalnu industriju, odlučila je  svoje postrojenje u Sisku učiniti jednim od strateških elementata razvoja kompanije.

Postrojenje u Sisku opremljeno je istom tehnologijom kao i postrojenje u Udinama, te jamči isti nivo izvrsnosti, kako u pogledu kvalitete, tako i u pogledu procesa.

Jedna od temeljnih vrijednosti koja karakterizira naše svakodnevne aktivnosti je održivost u smislu:

  • usmjeravanja dnevnih aktivnosti da budu jamac održivog gospodarskog rasta;
  • aktivnog promicanja integriteta i osobnog razvoja naših zaposlenika;
  • utvrđivanja važnosti prirodnih dobara kroz odgovorno korištenje prirodnih resursa.

POVIJEST

Željezara Sisak ima dugu tradiciju i iskustvo u metalurgiji, koja je započela 1938. godine izgradnjom visoke peći u okviru Rudarskog društva – Talionica Caprag. Proizvodnja čelika započela je 1954. godine.

Lokalna tradicija spojila se s iskustvom ABS-a, uz podršku tehnologije Danielia, omogućujući postizanje tražene kvalitete za najzahtjevniju krajnju uporabu (nafta i plin, željeznica, proizvodnja električne energije, automobilska industrija).

KARIJERA

ABS, lider u proizvodnji specijalnih čelika, poznat je kao jedna od najinovativnijih i najpouzdanijih kompanija u industriji čelika u svijetu. Predstavlja steelmaking dio Danieli Grupacije, globalnog vrhunskog igrača u izgradnji postrojenja za industriju čelika.

Sinergija i suradnja unutar Grupe omogućuju našoj organizaciji stalni proces inovacije tehnološkog procesa kako bismo našim kupcima pružili visoko kvalitetne specijalizirane proizvode.

Zašto postati članom tima ABS SISAK?

ABS je dinamična kompanija, stalno spremna na izazove i snažno usmjerena na inovacije. Štoviše, djeluje na globalnoj razini, stoga nudi, kako nacionalne, tako i međunarodne mogućnosti zapošljavanja.

Biti član našeg tima znači suočavanje s novim izazovima i nadahnutim projektima na dnevnoj bazi, u okruženju sposobnom za poticanje i razvijanje kompetencija i profesionalnih vještina naših zaposlenika.

Idealan kandidat

U potrazi smo za ljudima koji utjelovljuju temeljne vrijednosti koje naša kompanija živi, te koji teže kontinuiranom poboljšanju, kako u svom osobnom, tako i u profesionalnom životu.

Inicijativa, predanost i spremnost na izazove, glavne su karakteristike koje trebate posjedovati da biste postali dio našeg tima.

Naš je cilj osigurati profesionalni razvoj naših ljudi i prepoznati talente kako bismo i dalje zajedno gradili naš svjetski uspjeh.

VIZIJA

Partner za odabir kada je u pitanju jamstvo vrijednosti rješenja s najsuvremenijim procesima i tehnologijama za održivi napredak.

MISIJA

Uz strast i izvrsnost našeg osoblja radimo zajedno s našim kupcima kako bismo pružili proizvode i usluge visoke kvalitete. Ulažemo u tehnologiju i organizaciju u korist prosperiteta svih zainteresiranih strana.

VRIJEDNOSTI

KUPAC U SREDIŠTU

Identificiramo i zadovoljavamo stvarne potrebe naših kupaca na sustavan i profitabilan način.

OSOBA

Podržavamo meritokraciju prepoznavajući  i vrednujući  rezultate i individualnu odgovornost. Vjerujemo da su odgovornost i doprinos svakog člana tima osnova za rast. Stvaramo kontekst koji pogoduje profesionalnom i osobnom razvoju.

TIMSKI DUH

Radimo zajedno sa strašću. Dijelimo ciljeve i odgovornost za rezultate. Zajednički ciljevi su iznad osobnih interesa. Potičemo rasprave i komentare, te cijenimo svačiji potencijal.

ETIKA

Vjerujemo da ponašanje pojedinca i organizacije treba biti vođeno transparentnošću, poštenjem, pravednošću i poštovanjem.

INOVACIJA

Vjerujemo da bi svatko od nas trebao doprinijeti napretku tvrtke donošenjem novih ideja na posao. Mi promičemo kulturu kontinuiranog poboljšanja kroz primjer. Cilj nam je uvijek biti dva koraka ispred.

IZVRSNOST

Mi nastojimo postići apsolutnu kvalitetu u svakoj našoj aktivnosti ... svaki dan, pa čak i u najmanjim stvarima.

ODRŽIVOST

Usmjeravamo aktivnosti svakog dana kako bismo osigurali stabilan ekonomski rast. Aktivno promoviramo integritet i osobni razvoj naših zaposlenika. Svjesni smo važnosti prirodnih resursa i koristimo ih odgovorno.

info.sisak@absacciai.it

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.