Share
Tweet
Share

Analyticom d.o.o.

Mjesto susreta vrhunskih programera i raznovrsnih idejnih rješenja

O Analyticomu

Analyticom je agilna informatička tvrtka primarno orijentirana na razvoj i implementaciju integriranih rješenja za upravljanje poslovnim procesima u sportskim organizacijama. Naš najistaknutiji proizvod je sustav za upravljanje nogometnim organizacijama COMET, koji je u svojoj domeni tržišni i tehnološki lider te je uspješno implementiran u mnogim kontinentalnim i nacionalnim savezima diljem svijeta: u Sjevernoj i Južnoj Americi, Europi, Aziji i Oceaniji.

Naš sustav se koristi i za organizaciju i upravljanje natjecanjima najvišeg ranga poput Copa Libertadores ili Copa America, u kojoj sudjeluju zvijezde poput Messija, Neymara, Suareza, Jamesa itd.

Također, već smo godinama ugovorni partner međunarodne nogometne federacije FIFA-e te zajedno s konfederacijama poput UEFA-e, vodimo razvoj FIFA Connect međunarodnog standarda za razmjenu podataka.

Kako bismo proširili ponudu za naše korisnike i ubrzali rast našeg društva, naprednu i uspješnu platformu COMET-a replicirali smo kako bismo razvili integrirani informacijski sustav ERP za vođenje ljudskih resursa, financija, nabave, skladišta, planiranja, putovanja i troškova.

Rastite s nama

U stalnoj smo potrazi za novim kolegama koji bi svojim iskustvom i naprednim idejama doprinijeli našem daljnjem rastu. Naši uredi se nalaze u Splitu, Zagrebu i Rijeci te možete birati u kojem ćete od tih gradova živjeti i raditi. Štoviše, s obzirom na česte poslovne sastanke i radionice u uredima naših klijenata, na posao ćete ponekad ići i u Argentinu, Litvu, Katar, Cipar, ili Novi Zeland.

Iskusnim kandidatima nudimo izvanredne uvjete, brojne pogodnosti i beneficije, te raznolike mogućnosti školovanja i profesionalnog razvoja.

Ukoliko želite raditi na sofisticiranim međunarodnim projektima, u vrlo dinamičnom i motiviranom timu te uz mogućnost napretka i učenja od top stručnjaka u software industriji, a ne pronalazite se u trenutno aktivnim oglasima, pošaljite nam otvorenu zamolbu i svoj CV na careers@analyticom.de.

„Uspjeh nije slučajnost. To je težak rad, upornost, učenje, žrtva i najviše od svega, ljubav prema onome što radimo ili učimo raditi.“ – Edison Arantes do Nascimento Pelé

COMET User Conference 2017 Dubrovnik

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.