Share
Tweet
+1
Share

HANGAR 18 društvo s ograničenom odgovornošću za računalne i srodne djelatnosti, trgovinu i usluge

SJEDIŠTE TVRTKE

Braće Wolf 5, Koprivnica
048/853-794
posao@hangar18.hr
www.megastore.hr

 

POSLOVNICE U 12 GRADOVA

 

O NAMA

Hrvatska smo tvrtka sa sjedištem u Koprivnici i podružnim uredima diljem svijeta. Vlasnik smo brendova maloprodajnog IT lanca Megastore i prvog hrvatskog pametnog telefona NOA. Do kraja 2017. otvorili smo Megastore trgovine u 12 hrvatskih gradova, te planiramo proširenje i na susjedne države tijekom 2018. Naš je uspjeh potvrđen priznanjima međunarodne revizorske kuće Deloitte Fast 50 CE i Fast 500 CE za 2016. i 2017. godinu.

MISIJA

Stvaranje i distribucija pristupačnih brendova i njihovo plasiranje na tržište putem lanca vlastitih i suradničkih maloprodajnih trgovina.

VIZIJA

Biti pouzdan i prepoznatljiv proizvođač i distributer potrošačke elektronike diljem svijeta, ostvarujući taj cilj ulaganjem u edukaciju ljudskih potencijala i vraćanju dobrobiti zajednici putem sponzorstava i humanitarnih projekata.

GLAVNI BRANDOVI

Prije 5 godina predstavili smo liniju prvih hrvatskih pametnih telefona pod nazivom „Be Smart“. Nakon promjene imena u „NOA“ i postepenog razvitka, NOA pametni telefoni prisutni su na većini tržišta u JI Europi, sa tendencijom širenja na ostala tržišta Europe. Poslovna filozofija NOA brenda sadržana je u frazi „premium affordable“.

H18 Megastore prisutan je već više od 10 godina na hrvatskom tržištu u maloprodaji računala, računalnih periferija, igraćih konzola, laptopa, gamerske opreme i ostale potrošačke elektronike. Megastore, osim prisutnosti na internetu kao webshop ima i lanac fizičkih trgovina u 12 hrvatskih gradova.

HPC konfiguracije su plod dugogodišnjeg iskustva u sklapanju i servisiranju računala. Svaka HPC konfiguracija je prošla iscrpno testiranje i ima garanciju od 5 godina uz redovan godišnji servisa, što pruža sigurnost i stabilnost, a samim time nudi i najbolji omjer cijene i kvalitete.

H18 Gaming arene prve u Hrvatskoj nude trajni prostor za PC gamere željne turnira, gaming evenata ili jednostavno mjesta za neometani gaming. Smjestite se u e-blue gamerske stolice, zaigrajte vaše omiljenu igre na vrhunskim HPC gaming računalima i iskusite brzinu optičke mreže sa minimalnim lagom.

POSTANITE DIO TIMA

Hangar18 se u zadnjih 10 godina iz male obiteljske firme pretvorio u tvrtku koja posluje na međunarodnoj razini. Našim budućim zaposlenicim nudimo dinamična radna mjesta uz mogućnosti napredovanja i kreativne izazove koji će osigurati da niti jedan radni dan neće biti isti kao drugi.

EDUKACIJA TIJEKOM CIJELE KARIJERE

Prepoznajemo vrijednost cjeloživotne edukacije te stoga nudimo internu edukaciju svojih zaposlenika kako bi ostvarili što bolju interakciju s međunarodno certificiranim poslovnim procesima i unaprijedili svoju učinkovitost i prihode.

DIO ZAJEDNICE

Tvrtka smo koja ozbiljno shvaća društvenu odgovornost te stoga ulaže puno sredstava u dječje vrtiće, škole i sportske klubove mladeži i ostale filantropske djelatnosti, poboljšavajući kvalitetu života lokalne zajednice i pridonoseći razvitku regije.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više. Uvjete korištenja možete pročitati ovdje.