Share
Tweet
Share

O.P.M. KONCEPT d.o.o.

Uspješnom primjenom novih tehnologija i znanja, korištenjem razvijenih suvremenih softverskih programa te cjelovitih i zahtjevnih programskih rješenja razvijenih u vlastitoj tvrtki, možemo ponuditi izradu optimizirane tehnološko-tehničke dokumentacije te stručni nadzor nad izvođenjem od strane tehnički i stručno osposobljenih diplomiranih inženjera i tehničara, a sve sa svrhom potpune prilagodbe klijentu, uz ispunjavanje svih zakonskih regulativa.

Kontinuiranim ulaganjem u usavršavanje tehničkog i stručnog znanja cjelokupne tehničke službe, osiguravamo kvalitetu naših usluga, kao i primjenu suvremenih i energetski primjerenih rješenja u projektiranju. Pružamo mogućnosti stjecanja kompetencija važnih za daljnji profesionalni razvoj pojedinca, ali i porast znanja i inovativnosti cijele tvrtke.

Tvrtka ima urede u Zagrebu, Slavonskom Brodu, Rijeci i Zadru, a uskoro otvara i ured u Splitu.

KOJE USLUGE NUDIMO?
U području sunčanih elektrana, O.P.M. Koncept nudi POTPUNU USLUGU:

  • Ishođenje statusa povlaštenog proizvođača električne energije, što uključuje izradu idejnog i glavnog projekta fotonaponske elektrane.
  • Ugradnju fotonaponske elektrane i sve popratne radove.
  • U slučaju da klijentu nedostaju sredstva za investiciju u elektranu, O.P.M. Koncept i za to ima rješenje – preuzima kompletnu investiciju.
  • Full service ugovor o održavanju elektrane
  • Toplinske sustave
  • Otočne elektrane

Savjetovanje o načinima financiranja pravnih osoba
Kako bismo našim klijentima olakšali ulazak u društvo ekološki osviještenih subjekata, nudimo konzultantske usluge vezane uz povoljna financiranja iz Hrvatske (HBOR, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, natječaji od strane ministarstava) kao i iskorištavanje predpristupnih fondova Europske unije i to naročito u proizvodnim djelatnostima i poljoprivredi.

Legalizacija nekretnina
Legalnost građevina na koje se postavljaju sunčane elektrane preduvjet je za postizanje statusa povlaštenog proizvođača električne energije. Stoga našim klijentima nudimo uslugu legalizacije njihovih nekretnina u suradnji s našim partnerima.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.